TM 120 ünlü 7 li 14 lü

6683.jpg

6697.jpg

6703.jpg

6715.jpg

6722.jpg

Ynt: TM 120 ünlü 7 li 14 lü

ünlü nün fiyatı ne kadar abi süper paylaşım tşkler...
ünlü nün fiyatı hakkında bilgim yok bizim değil
emmi oğullarının 6830 un pulluğu ben denemek maksatlı taktım B 3 le ve C 3 le rahat gidiyor bu tarlada ayna boyu
ağır tarlada bu kadar verimli olmaz pulluk uzun olduğu için TM nin önünü tartıyor 6 lı da belli olmuyordu

güzel paylaşım ramazan abi..tm güzel gidiyo ama toprak yumuşak sanırım birde havuç tarlasında denesen nasıl olur acaba?

güzel paylaşım ramazan abi..tm güzel gidiyo ama toprak yumuşak sanırım birde havuç tarlasında denesen nasıl olur acaba?
ali ersin toprak anız yağmurlar yumuşattı yani havuç tarlasında bu kadar verimli olmaz anca motora eziyet olur

hocam şöyle bir motorum olsun tek pulluğu borç harç alırız maşallah Allah nazardan saklasın bu motoro iş mi dayanır.....güle güle kullan pulluk çok yakışmış

Kolay gelsin Ramazan abi bu pullukla da tarla sürmasi iyi olurdur hemen biter :D Paylaşıma tşk.

paylaşım için tşkrler.pulluklar iyiymiş biz sağ taraftan bakıyoz arkaya batıyormu die sen sol yandan rahat bakıyorsundur heralde :D

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar
emeğine sağlık ramazan çok güzel resimler devamını bekleriz
inşl.
çok güzel paylaşım olmuş tşk. ünlüde yakışmış TM120 ye
evet yakıştı :)
Ramazan abim eline sağlık. valla 7 liye gerek yok bence 6 lı daha rahat gibi görünüyodu
6 lı zaten TM için en idealı ben deneme maksatlı taktım pulluk uzun olduğu için TM yi tartıyor
güzel paylaşım tm 120 ve pulluk süper olmuş
ok-*-s
bayahı uzunmuş motora fazla ama yinede ii çekmiş tşkler..
böyle tarlada çekmesi normal zaten
yakısmıs normalde ne takıyosunuz pulluk ?
normalde alplerin 6 lı 12 li profilini kullanıyoruz
Paylaşım için tşk hakket yakışmış
ok-*-s
Kolay gelsin Ramazan abi bu pullukla da tarla sürmasi iyi olurdur hemen biter Paylaşıma tşk
b 3 le saatte 10 dekar sürüyor 13 dönüm (32 dekar) 3 saat 10 dakikada bitti
Güzel paylaşım. Pullukta pulluk hani. Yerden göğe kadar var... Bir tane bizede lâzım bunlardan...
ok-*-s
paylaşım için tşkrler.pulluklar iyiymiş biz sağ taraftan bakıyoz arkaya batıyormu die sen sol yandan rahat bakıyorsundur heralde
7 li pulluğu takınca zaten önüme bakmadım pulluğa baktım sürekli çok yer sürünce yorulmuyorsun 6 lı 12 li teker izini sürüyor bu ise 5li si teker izini sürüyor son 2 pulluk izden fazlasını sürüyor :D
paylaşım için tşk bayağa uzun pulluk şimdi tavında iyi olmuş tarla...
tarlanın tavı çok güzel
paylasım icin tskler...
sağol