Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!

Ynt: Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!

canı gönülden tebrik ediyorum. çok güzel geçti program. Bereket TV bu imkan için teşekkürler.

Bereket tv ile trakkulüp bir ilki gerçekleştirdi. Bütün bereket tv ailesine ve Malik beye teşekkürler

Beyler eve yeni geldim şimdi açtım programın bitişine yetiştim kaydedenler paylaşırsa çok iyi olur.Tebrikler forumdaki arkadaşlara başarılarının devamını dilerim

Program çok faydalı oldu. Devamının geleceğinide öğrendik. Buradan arkadaşlarımıza ve Bereket TV ' te teşekkür ediyorum. Güzel bir iş çıkardılar...

Çok teşekkürler. Çok başarılı ve çok verimli geçtiğini düşünüyorum. İnşallah Çiftcimizin sorunlarina çare bulabilecek bir program olmuştur. .

katılan forum arkadaşlarıma,abilerime teşekkür ve tebrik ediyorum zaman kısıtlıydı o yüzden tüm konulara değinilemedi umarım ilerleyen zamanlarda başka programlarda değinilecektir...hepsine teşekkürler ve tebrikler...

Hayırlı olsun herkese teşekkürler....Başlıyorum wideoyu edit etmeye yükleme bitince haber ederim...

Bereket TV ' yi program sonuna doğru canlı yayın için aradım fakat bağlanamadım. Öncelikle bizi temsil eden katılımcı arkadaşlara, sonrasında gözünü kırpmadan takip eden tüm dostlara teşekkürler.

programa katılan arkadaşlara ve emeği geçen herkese teşekkürler. tebrik ederim