Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!

Ynt: Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!

trak form grin-*-s haydi buyur oldumu mete bey slk-*-s

kobra47 link=topic=66139.msg833643#msg833643 date=1390591114' Alıntı:
Gökhan çok sakin haci mehmet Iyi fakat çağrı heyacanlı gibi.

Yok değil bana göre, Çağrı ' nın soğukkanlılığına hastayım ben acaip efendi sakin mülayim serinkanlı bi kardeşim...Panik yok Çağrı yetişir :)

alipasalierkan link=topic=66139.msg833645#msg833645 date=1390591197' Alıntı:
Youtube olur. Herkese rahat ulaşır. Ama kaynak olarakta FTP gibi bir yerde de olursa iyi olur...

Tamam Erkan, kes kopyala için bi program linki werir misin? Başını sonunu keseyim reklamları çıkartayım pek işim olmadı ne önerirsin? Ya da arkadaşlar ne önerir?

şuan reklama girdi takip ediyorum güzel tespitler yapıyorlar :) saolsunlar :)

bereket tv de kaydı olmazmıki ?
tespitler süper :) içimden geçenleri söylüyorlar hep. hükümet duyarmı ? duymaz neden duymaz çünkü kendileri biliyor zaten bu sorunları ve hiçbir çözüm bulmuyorlar. ahhh bu feryadımızı duyacak bi tarım bakanı yokmu, başbakan yokmu şu ülkede.

Maşallah kardeşlerime !!;)çoğu parti başkanı milletvekili bakandan daha akıcı anlaşılır vede samimi konuşuyorlar!!;)çok hoşuma gitti ailecek izliyoruz...

Başkan nerede yahu?

Daha bi kurumsal kimlik çalışması yaparak çıkalım bi daha olursa Trakkulup bayrakları falan olsun bundan sonrakilerde...

ademin link=topic=66139.msg833668#msg833668 date=1390591752' Alıntı:
bereket tv de kaydı olmazmıki ?
tespitler süper :) içimden geçenleri söylüyorlar hep. hükümet duyarmı ? duymaz neden duymaz çünkü kendileri biliyor zaten bu sorunları ve hiçbir çözüm bulmuyorlar. ahhh bu feryadımızı duyacak bi tarım bakanı yokmu, başbakan yokmu şu ülkede.
nerde bu milet nerde bu devlet diyesi geliyor insanın yaw sop-*-sa

Erkan we arkadaşlar link gönderin wideo copy paste için BereketTw ' ye bakmaktan program bulamıyorum da :)