Trakkulüp Gezi ve Organizasyonları İstek Bölümü

Ynt: Trakkulüp Gezi ve Organizasyonları İstek Bölümü

Abi Mesela Yurt İçi Olarak Yerli Firmalara El Atalım. Erkunt Ve Tümosan. Sonra New Hollandın Yeni Sakarya Fabrikası Olabilir. Bu Üçünden Başka Varmı Firma?

yeni nh sakarya fabrikası olabilir açıldıktan bu yana 10 defa yanından geçtim ama merak edipde hiç bakmadım 3 defa ankara fabrıkasını gezince orası sıkktı artık :)

ibrahim_11 link=topic=77244.msg940033#msg940033 date=1417043950' Alıntı:
yeni nh sakarya fabrikası olabilir açıldıktan bu yana 10 defa yanından geçtim ama merak edipde hiç bakmadım 3 defa ankara fabrıkasını gezince orası sıkktı artık :)
burayı oraya taşıyolar yavaş yavaş :) Benim teyze olğu filan ustabaşı hep taşındılar sakaryaya :)

volkanuzel link=topic=77244.msg940115#msg940115 date=1417087994' Alıntı:
burayı oraya taşıyolar yavaş yavaş :) Benim teyze olğu filan ustabaşı hep taşındılar sakaryaya :)
Yapalım bir adabazar :D

Ufuk abi organizasyonlar konusunda bir gelişme var mı?
Geçen yıl ki gezide epey eğlenmiş güzel vakit geçirmiştik bu yıl 'Hisarları' mı gezsek? Yada Hattat ' ı?

volkanuzel link=topic=77244.msg968414#msg968414 date=1423489491' Alıntı:
Gübre fabrikaları filanda geziye dahil edilebilir aslında :)

güzel fikir Volkan o kadar para edecek ne varmış çuvallarda bi görürüz :D

Sakarya New holland montaj fabrikası güzel olur bence.Trakkulüp olarak Erkunt a da hiç gidilmedi galiba?