Trakkulüp New Holland Fabrika gezisi (27.03.2014)

Ynt: Trakkulüp New Holland Fabrika gezisi (27.03.2014)

ufukk link=topic=73735.msg868216#msg868216 date=1395173103' Alıntı:
Evet arkadaşlar hayırlısı ile 29 a ulaştık :)
Durumunda değişiklik olan arkadaşlarımız bildirirler ise yerine başka arkadaşlarımızı dahil edebiliriz vakit varken.
Gazamız mübarek olsun. :)
ohh çok şükür kontenjan dolacakta listeye eklenemeyeceğim diye tedirgin olmuştum teşekkürler Ufuk abi :)

arkadaşlar kusura bakmayın beni listeden çıkarabilirsiniz şuan fabrikada çalışıyorum ve operatorüm ve benden başka makinaya bakacak eleman şuan yok izin alamadım sizlerle tanışmayı çok istedik ama kısmet başka güne inşallah kalın sağlıcakla hayırlı akşamlar

ve son olarakta nailyetek abimizde bizimle geliyor
burdan biraz erken çıkıp nail abimin bi çayını içip tanışıp öyle yola çıkmayı düşünüyoruz benimle gelecek arkadaşlar arabayı merak ediyorsanız araba 2012 fiat doblo full+full icersi hem geniş hemde rahat bakajlı eşyanız varsa bagajımızda geniş tdd niçli üyemizle yarın sonkez konuşup ona göre bilgi veririm fabrikada çalışıyor oda izinlerde sıkıntı var bu ara diodu bugün
benimle gelicek arkadaşlar kesin gelicekler
1 nailyetek abim
2 kepirli ercan
3 enderaslan
4 bilal
varsa bi sorusu olan 0535 882 81 38 no telefondan 7.24 arayabilir
ve arkadaşlar eskişehirden çıkış saatinide kesinleştirirsek iyi olucak aramızda ayarlayıp hangi saat uygunsa ona göre çıkarız bazı arkadaşlarımız 6,30 aştide olcaklar bizde o saatte orda olsak tanışıp sohbet ederiz sizce nasıl olur..?

volkan abinin bahsettigi kisi benim sizlerle tanışıp görüşmek istiyorum geziye gelmeyi istiyorum :)

volkanuzel link=topic=73735.msg868258#msg868258 date=1395176163' Alıntı:
abi üye yaptık mustafakoç nicki :)
Admin arkadaşlarım,
listeye mustafakoç nickli üyemizi ekleyelim lütfen
İllegal11 nickli üyemizi listeden çıkartalım

Teşekkürler.

ibrahim_11 link=topic=73735.msg868317#msg868317 date=1395187713' Alıntı:
ve son olarakta nailyetek abimizde bizimle geliyor
burdan biraz erken çıkıp nail abimin bi çayını içip tanışıp öyle yola çıkmayı düşünüyoruz benimle gelecek arkadaşlar arabayı merak ediyorsanız araba 2012 fiat doblo full+full icersi hem geniş hemde rahat bakajlı eşyanız varsa bagajımızda geniş tdd niçli üyemizle yarın sonkez konuşup ona göre bilgi veririm fabrikada çalışıyor oda izinlerde sıkıntı var bu ara diodu bugün
benimle gelicek arkadaşlar kesin gelicekler
1 nailyetek abim
2 kepirli ercan
3 enderaslan
4 bilal
varsa bi sorusu olan 0535 882 81 38 no telefondan 7.24 arayabilir
ve arkadaşlar eskişehirden çıkış saatinide kesinleştirirsek iyi olucak aramızda ayarlayıp hangi saat uygunsa ona göre çıkarız bazı arkadaşlarımız 6,30 aştide olcaklar bizde o saatte orda olsak tanışıp sohbet ederiz sizce nasıl olur..?
Vay vay neler olmuş ben işten gelene kadar Nail abim şeref verir, büyüğümüz olarak hem de tanışma fırsatı olur bereket tvden zaten o gün takip ettik şimdi biz de göreceğiz hem onu hemde adını sayamadığım diğer abilerimi kardeşlerimi sen çok yaşa trakkulup.
Eskişehir çıkış işini İbrahim kardeşimle az buçuk kestirmiştik tam nete bağlamadık en kısa sürede telefonlaşıp kesinleştiririz sonra giecek arkadaşlara detaylarını bildiririz.
Allah hepimize kazasız belasız buluşup ayrılmayı daha nice organizasyonlarda buluşturması temennisiyle saygılarımla. :)

mustafakoç link=topic=73735.msg868332#msg868332 date=1395215392' Alıntı:
volkan abinin bahsettigi kisi benim sizlerle tanışıp görüşmek istiyorum geziye gelmeyi istiyorum :)
Listeye ekledik senide, nede olsa sizin fabrikaya gidiyoruz.:D

Sayfa kalabalık olmasın diye alıntı yapmadım, İbrahim11 ile geliyorum, yolda diğer arkadaşlarıda alıcaz nasipse, hem sohbet etmiş oluruz, hemde tanışmış oluruz Ankara ya varana kadar. Yalnız benim navigasyon biraz zayıf, iyi bir navi cihazı alın yanınıza:)

Nail abiiii oleeeeeey :D sabaha kadar ne muhabbetler döner o arabada.:D

Nail abi navigasyon da sıkıntı yok cihazimiz adrese teslim götürüyor ben Bozüyük e saat kacta gelsem uygun olur beni bi arasan musait zamanin olunca

Arkadaşlar ibrahim kardeşimle konuştuk telefonda. İbrahim ve Nail abi birlikte Eskişehire gelecekler ve daha iyi tanışmak ve sohbet için erken gitmeye karar verdik yani saat 3-3,5 gibi Eskişehirden çıkmayı planlıyoruz sabah 6-6,5 gibi aştide diğer arkadaşlarla sohbet ve tanışmalarımızı yaparız. şimdi fabrikada gezerken pek fazla konuşma imkanımız olmaz birde 30 kişi olunca birbirimizle kısa sohbet bile haliyle vakit alır çıkışta da biraz sohbet ederiz böylelikle hem gezimizi yaparız hem tanışırız şimdilik kararımız bu sağlıcakla kalın :)

kepirli_ercan link=topic=73735.msg868405#msg868405 date=1395235703' Alıntı:
Arkadaşlar ibrahim kardeşimle konuştuk telefonda. İbrahim ve Nail abi birlikte Eskişehire gelecekler ve daha iyi tanışmak ve sohbet için erken gitmeye karar verdik yani saat 3-3,5 gibi Eskişehirden çıkmayı planlıyoruz sabah 6-6,5 gibi aştide diğer arkadaşlarla sohbet ve tanışmalarımızı yaparız. şimdi fabrikada gezerken pek fazla konuşma imkanımız olmaz birde 30 kişi olunca birbirimizle kısa sohbet bile haliyle vakit alır çıkışta da biraz sohbet ederiz böylelikle hem gezimizi yaparız hem tanışırız şimdilik kararımız bu sağlıcakla kalın :)
Karar güzel abi hayırlı olsun :)

Esas mesele , gezi sonrası için nasıl bir porgram yapabiliriz?
Saat 13:00 - 13:30 gibi fabrikada işimiz biter.
Bu saatten sonra organizasyon geniş katılımlı Trakkulüp buluşmasına dönebilir.
Bu saatten sonraki organizasyon için Ankara ' lı arkadaşlarımızdan yardım rica ediyoruz.
Nerelere gidebiliriz , nerede oturup sohbet edebiliriz?

kepirli_ercan link=topic=73735.msg868405#msg868405 date=1395235703' Alıntı:
Aman kardeşim uykunuzu iyi alın , uykusuzlukta alkol kadar tehlikeli , risk almayın hiç , baktınız yol gitmiyor , araba gitmiyor , çekin kenara dinlenin uyuyun biraz.
Bizde Aşti de olacağız o saatlerde inşallah

ufukk link=topic=73735.msg868409#msg868409 date=1395236043' Alıntı:
Esas mesele , gezi sonrası için nasıl bir porgram yapabiliriz?
Saat 13:00 - 13:30 gibi fabrikada işimiz biter.
Bu saatten sonra organizasyon geniş katılımlı Trakkulüp buluşmasına dönebilir.
Bu saatten sonraki organizasyon için Ankara ' lı arkadaşlarımızdan yardım rica ediyoruz.
Nerelere gidebiliriz , nerede oturup sohbet edebiliriz?
bende onu diyecektim abi güzel olur yani daha iyi tanışıp konuşmuş oluruz hem :)