Trakkulup Sanal Pazarı-Üyelere Özel

Ynt: Trakkulup Sanal Pazarı-Üyelere Özel

güzel bir konu açdığınız için tşkr edrm.
yeni gözüme çarptı sanki bi çoğuda görmedi henüz...
pek alan satan yok gibi...

Arkadaşlar iyi haftalar benim yoğun zamanıma denk geldi, hem iş hem diğer konular, malum ara ara sizinle paylaşıyorum zaten, o yüzden konunun gelişimi için fazla çaba sarfedemedim. Ancak faydalı bir konu olarak geliştirmeye müsait diye görüyorum. Hepinize kolay gelsin.

akyazı tarafında olanlar ben hersene oraya patates satmaya geliyorum almak isteyenler arasın anlş-*s numaram:05333255284

satılık tente :D beyaz :D td tentesidir. fiyat uygun :) bilecik merkez.
2010da td nin üzerinde geldi 1 hafta üzerinde kaldı sonra söküldü temiz.
tel 0541 213 29 87

arkadaşlar 20 tona yakın kavak tomruğu var,ister biçilmiş ister tomruk olarak satılıktır. besihanesinde,evinde,inşaatında tahta,kalas ihtiyacı olanlar benimle irtibata gecebilir. nakliyede yardımcı olabilirim

nar ve kiraz göndere bilirim

çiftlik koruma ve hayvancılık için satlık kangal alabay aksaray malaklıyavrularımız var arkadaslar satabilirim isteyen olursa

Elimde 9 adet massey ferguson ön ağırlığı var,2 adet eski 135 arka ağırlığı, 1 adet Fiat ön ağırlığı var .1 Adet FIAT ön tampon var.2 adet FIAT arka çamurluk plastik parçası,mevcut Ilgılenler olursa özelden ulaşın.