TrakKulüp, Traktörmetre'ye konuk oluyor...

2 Temmuz 2015 Perşembe Günü Traktörmetre Çekimine Katılacaklar

• Kullanılan toplam oy
    304

Ynt: TrakKulüp, Traktörmetre'ye konuk oluyor...

nailyetek link=topic=83699.msg1011279#msg1011279 date=1435688395' Alıntı:
Hüseyin, seni geçerken alabilirim.
Olur abi, ibrahım abi de seni alayım dedi ama onu 40 km daha fazla yormıyım :)
ibrahim_11 link=topic=83699.msg1011212#msg1011212 date=1435661900' Alıntı:
Abi bende geliyorum kendi arabamlada gitmeyi düşünüyorum eskisehirden katilcak arkadaşları alabilirim

15392b3ddd21d8c1ba64bc262acf0e4c.jpg
simdilik durum iyi görünüyor hadi hayirlisi

Bende geliyorum tabiki benim aracımda Ömer Akpınar,Ahmet Köse var bu güzergahtan gitmek isteyen trakkulupcüleride alabilirim.

Gelecek Traktörler:
1. Deutz-Fahr Agroton 420
2. Valtra A95
3. Massey-Ferguson 5430
4. LS Plus 100
5. Kubota M9540
6. Hattat (Henüz model belli değil)
7. Erkunt Haşmet 110
8. Case Farmall 110 U Pro
9. John Deere (Henüz model belli değil)
10. New Holland TD 110D

2.6. ve 9. sıradaki markalara talibim :D Ak koyun kara koyun belli olacak. Nasipse.

Bende KOPARANLI AHMET le beraber geleceğim benide kubotaya sevenede sevmeyenede yazabilirsiniz

Arkadaşlar, daha önce her traktöre iki sürücü olacak diye belirtmiştik. Fakat katılım oranına bakarak bunu tek sürücüye indireceğiz. Yarın içimizden 10 kişiyi belirleyeceğiz ve hepimiz adına o kişiler test çekimlerine katılacak. Çekimlerden sonra orada bulunan tüm üyelerimize traktörler açık olacak, test etme imkanı olacak.

Detaylar da belli olmaya başladı. Yarın saat 9:30 ' da TrakKulüp olarak Polatlı ' da buluşuyoruz. Eskişehir ' den gidecekler ve bu güzergahı kullananlar olarak saat 7:00 ' da Eskişehir ' de buluşacağız.

Benımde bu akşama belli olacak Aysberk nickli arkadasla Nallıhandan gelıcez gelırsek ondan haber beklıyorum bakalım seninle iletişime geçerim başkan....

coyote26 link=topic=83699.msg1011374#msg1011374 date=1435734508' Alıntı:
Benımde bu akşama belli olacak Aysberk nickli arkadasla Nallıhandan gelıcez gelırsek ondan haber beklıyorum bakalım seninle iletişime geçerim başkan....

Ekledim listeye.

Bende gelmek isterdim ama bizim case 10 dk önce arıza yaptı tarlada yarın bütün serviste traktör un başında olcam gece de gene tarla

Hey MAŞALLAH trakkulüp her geçen gün gelişiyor.Keşke bu çekimlerde bende olsaydım.Biryandan ekinler işleniyor balya yapılıyor biryandan ineklerinişleri ve biryandanda bağların işleri hepsi yağmurdan birikti.Ama gönlümüz sizlerle bizim yerimizede eğlenin.

Yarın buğday bicilecekti ama buluşmaya sözüm var o yüzden bikacgun erteledim sabah 5 te yola cikarim yarın görüşmek üzere hepinize hayırlı geceler

Hayırlısıyla yarın ordayız arkadaşlarla yagmur gösteriyo ama hayırlısı bakalım ;)

Keşke bende aranızda olabilseydim..
erzurum uzak... işler yoğun..
tek çalışıyorum... İnanın şuan gece saat 1 ' e yaklaştı..
ve ben yeni eve girdim...
hepinize bol eğlenceler.. ve yararlı tecrübeler dilerim..