TrakKulüp, Traktörmetre'ye konuk oluyor...

2 Temmuz 2015 Perşembe Günü Traktörmetre Çekimine Katılacaklar

• Kullanılan toplam oy
    304

Ynt: TrakKulüp, Traktörmetre'ye konuk oluyor...

Güzel fotoğraflar john deere yi kullanan arkadaşların düşünceleri nedir.

ranger link=topic=83699.msg1011926#msg1011926 date=1436042053' Alıntı:
Güzel fotoğraflar john deere yi kullanan arkadaşların düşünceleri nedir.
Jd 6115R yi ben kullandım rahatlık on numara cekiş tatmin edici ama +25 hp güç arttırımına karşın bi haşmet deutz crd ye yetişemedi fiyatı 96000 euro bence cok para

fatihcastle link=topic=83699.msg1011937#msg1011937 date=1436045705' Alıntı:
Jd 6115R yi ben kullandım rahatlık on numara cekiş tatmin edici ama +25 hp güç arttırımına karşın bi haşmet deutz crd ye yetişemedi fiyatı 96000 euro bence cok para
Haşmet aganın hızına 115 R bile yetişemedi demek. john deere fiyatıda baya varmış.

ranger link=topic=83699.msg1011938#msg1011938 date=1436045976' Alıntı:
Haşmet aganın hızına 115 R bile yetişemedi demek. john deere fiyatıda baya varmış.
Hasmet volkandaydi jd bende dip gaz yapip yürüdüm pesine ama nafile benim gözümde en vasat nh,deutz ve kubotaydı geri kalani tatmin ediciydi

ranger link=topic=83699.msg1011938#msg1011938 date=1436045976' Alıntı:
Way be neymiş bizim Haşmet agaa : ))

program da emeği geçen herkesten ALLAH cc. razı olsun ramazan ayında kolay değil sıcak da bu çekimleri yapmak...bu hafta yayınlanacak mı? kubota ve ls pek önem vermemiş galiba çekimlere büyük modelleri neden yokki....

fatihcastle link=topic=83699.msg1011939#msg1011939 date=1436046163' Alıntı:
Hasmet volkandaydi jd bende dip gaz yapip yürüdüm pesine ama nafile benim gözümde en vasat nh,deutz ve kubotaydı geri kalani tatmin ediciydi
Deutz havasını bastı, en azından pulluğu döndürüp Avrupai bir sürüm yaptı. Döndürmeyenler artık; 5 sene döner pulluğun bir tarafını kullanır, 5 senede diğer tarafını :D

nailyetek link=topic=83699.msg1011948#msg1011948 date=1436053521' Alıntı:
Deutz havasını bastı, en azından pulluğu döndürüp Avrupai bir sürüm yaptı. Döndürmeyenler artık; 5 sene döner pulluğun bir tarafını kullanır, 5 senede diğer tarafını :D
Döndüremeyen varmıydı abi söylede bizde bilelim kimmiş bu döndüremeyen traktörler. :D

POYRAZLI TALHA link=topic=83699.msg1011956#msg1011956 date=1436057877' Alıntı:
Farmall U Pro nasıldı kullanan abilerim kısaca özetleyebilir misiniz?
Dönerli pullukla ara tutan olarak tarihe geçti farmall U :D

Bu maceralar umarız proğramada yansır bu kez nasip olmadı inşallah daha güzel bir şekilde devamı gelir.
Katılan emek veren arkadaşlara teşekkür ederim.
Şöyle traktörler hakkında bir yorum yapmadınız değerlendirme vs gibi çok bekledim her marka için özelikle nailyetek abiden :)

Genel degerlendirmeyi söylersek çok bilmiş pulluk bayisi pullukları 13 ince ayarladı motorlar kasıyodu.Erkunt özgüvenli davrandı pulluk tekerini indirince pullugu kaldırmak için önünü dikti ama çekiş gayet iyiydi.Valtra ls çekişleri kötüydü.Hattat ve massey istifini hiç bozmadı normal sürüm yaptı.johndeere çekiş iyiydi ama benim beklentimden çok düşüktü.Case ve deutza dönerli pulluklar agır geldi çekiyolardı ama rampada önlerini kaldırıyodu.

guzel etkınlık olmus bızım tam ters zamana denk geldı sımdı hasata yakınız bır yandan kazayagı çekımı ramazan derken kafa karıştı ama bır gun beklerım alan bol en kotu bahçe sokumu yaparız :D

Traktörler farklı klasmanda olduğu için pek karşılaştırma yapamadık ithal olanlar illaki farkını ortaya koydu ben 5430 u kullandım çok kullanışlıydı örnek vermek gerekirse 2c ile rampa cıktım 3a ile indim traktör bogulsa bile kademe çok oldugundan vites düşürerek bi sekilde kesintisiz sürüm saglanıyor. Yalnız aynı sekilde haşmetide kullandım hüseyinde mf ye geçti, zannedersem 3a ile hasmete yetisemedi arada 20hp var haliyle.. sürülmüş yerde 3bye cekince geçti beni :) hasmette buçuk bitane daha olsa yine yetisemezdi yada durup bi vites yükseltsem yetisemezdi ama işte durmak gerekiyo digerinde o yok kolu kaktırdıkça gidiyo zalım :D
Hattatın arkasına da takıldım da Nail abiye ayıp olmasın diye fazla basmadım :D
Td önümde hiç gidemedi
Enson jd nin önüne düştüm oda yetisemedi
Deutzla case danagözü magduru oldular sahneye geç çıktılar biraz..
Case güzel gidiyodu ama deutz 4lü dönerli ile ls ile aynı hızda gidiyodu ls nin hızını ender anlatsın :)
Valtra 4 lü ile çok yavaştı
Kubotada öyle motor gideceem diyor pulluk dur nereye gidiyon salmam diyor :)
Erkunta önce 6 taktılar cızıya düşünce cekiyodu fakat cızısız traktörü sola doğru alıp gitti pulluk, önünüde çok kaldırdı sonra arkadan birini söküp 5liye düsürdüler galiba..
Aklımda kalanlar bunlar :))

volkanuzel link=topic=83699.msg1012094#msg1012094 date=1436132794' Alıntı:
Traktörler farklı klasmanda olduğu için pek karşılaştırma yapamadık ithal olanlar illaki farkını ortaya koydu ben 5430 u kullandım çok kullanışlıydı örnek vermek gerekirse 2c ile rampa cıktım 3a ile indim traktör bogulsa bile kademe çok oldugundan vites düşürerek bi sekilde kesintisiz sürüm saglanıyor. Yalnız aynı sekilde haşmetide kullandım hüseyinde mf ye geçti, zannedersem 3a ile hasmete yetisemedi arada 20hp var haliyle.. sürülmüş yerde 3bye cekince geçti beni :) hasmette buçuk bitane daha olsa yine yetisemezdi yada durup bi vites yükseltsem yetisemezdi ama işte durmak gerekiyo digerinde o yok kolu kaktırdıkça gidiyo zalım :D
Hattatın arkasına da takıldım da Nail abiye ayıp olmasın diye fazla basmadım :D
Td önümde hiç gidemedi
Enson jd nin önüne düştüm oda yetisemedi
Deutzla case danagözü magduru oldular sahneye geç çıktılar biraz..
Case güzel gidiyodu ama deutz 4lü dönerli ile ls ile aynı hızda gidiyodu ls nin hızını ender anlatsın :)
Valtra 4 lü ile çok yavaştı
Kubotada öyle motor gideceem diyor pulluk dur nereye gidiyon salmam diyor :)
Erkunta önce 6 taktılar cızıya düşünce cekiyodu fakat cızısız traktörü sola doğru alıp gitti pulluk, önünüde çok kaldırdı sonra arkadan birini söküp 5liye düsürdüler galiba..
Aklımda kalanlar bunlar :))
Bu yazıdan çıkardığım sonuç= paran varsa al bi 5430 arkana bile bakma cızıda vites değiştirmek için uğraşma :D

ranger link=topic=83699.msg1012095#msg1012095 date=1436133042' Alıntı:
Bu yazıdan çıkardığım sonuç= paran varsa al bi 5430 arkana bile bakma cızıda vites değiştirmek için uğraşma :D
Kısa ve öz, pulluk farelerinden her hangi bir modeli seçicez, 10-20-30-40-50 veya 25-35-45-55- Common-Rail :)
Not: Çok çalışmamız lazım çooook.