Trakkulüp Üyeleri Çiftçilik Dışında Ne İşlerle Meşgul ?

Ynt: Kimler Çiftçilik Dışı İşlerle Meşgul ?

ben suudi arabistanda yım lise 2 ye gidiyorum tarımla uğraşmayı çok seviyorum

yazı köyde çiftcilik kışın amcamın bilgisayar bilişim ve kırtasiye şirketinde çalışıyorum :)

Besmele yarım kalmış 'bismillahirrah' yazıyor!, ya 'bismillah' yada tamını yazsan güzel olur...

UÖZKAN.77 link=topic=61722.msg735611#msg735611 date=1366712020' Alıntı:
Besmele yarım kalmış 'bismillahirrah' yazıyor!, ya 'bismillah' yada tamını yazsan güzel olur...
hiç dikkat etmemiştim şimdi oldumu

Okuyoruz, yazın da bağ bahçe işleri... Ticari değil, kendimiz için ekiyoruz bir şeyler... Okul bitince asıl mesleğimin yanında hayvancılıkla da uğraşmayı planlıyorum, inşallah nasip olur.

Açıköğretimden 4 yıllık üniversite okuyorum. Açıköğretim olduğu için çiftçilik yapmamı engellemiyor. Bunun dışında öğrenciler için 1+1 yada stüdyo daire alıp satıyorum veya kiralıyorum.

Sabah, akşam, hayvancılık 25, 30 kadar büyükbaş , gündüz kuru tarım ,Hayvancılığa çok kötü yakalandım kendim bakıyorum hayvanlara,inanması zor ama , tam 15 senedir izin yok , sabahta hayvanlardayım akşamda .

Öğrenciyim. Hafta sonu köye gidiyoruz bahçeye tarlaya. :8

Ynt: Trakkulüp Üyeleri Çiftçilik Dışında Ne İşlerle Meşgul ?

Öğretmenim.Tarla sürerken toprağı öpesim geliyor.O kadar seviyorum toprak ile uğraşmayı.Atadan dededen kalma toprağımız var.Zarar da etse kar da etse işlemeye devam ediyoruz :)

dha önceden de söyledim sanrım bilen biliyordur belki ama yine söylim :D
Orman işletme de Calışıyorum yolu dusenı beklerim :)

ben hafta içi güç aktarma sıtemlerı yanı ağır sanaıye hıtap eden makına redıktor ve saıre hafta sonu çıftçı

6-7 Yaşlarımdan İtibaren Toprakla Uğraşıyorum... Dolayısıyla Tarım Bana Herşeyden Daha Yakın Geliyor...

Bunun Dışında Şu Anda Bilgisayar Mühendisliği Okuyorum...
Fotoğraf İşini Seviyorum, Hobi Olarak Yapmayı Düşünüyorum...
Elektrik-Elektronik ' le Küçüklüğümden Beri Alakalıyım, Uğraşmayı Seviyorum :)

İleride Tarım Ve Bil Müh Alanlarını Kendi Çapımda Birleştirmeyi Düşünüyorum...

tesisatcıyım sıhhi tesisat koyde ufak bir bahcemiz var orda sebzelerimizi yetiştiriyoruz tarlalar kirada ciftciliğe 1 yıl kaldı .planlarım havancılık meyve sebze işleri olucak ALLAH cc nasip ederse. alk-*s

ÖGRENCIYIM. BU SENE SINAVIM VAR UNUVERSITE INSALLAH KAZANIRIM AMA CIFTCILIK GUZEL

Öğrenciyiz abi :D 2-3 haftada bir köye kaçmaya çaılışıyorum. İstanbul çok bunaltıyor insanı.

Öğrenciyiz kendi memleketimdeyim Resim öğretmenliği.
Çiftcilik de var tabiki .:)

<<B.Özyurt>> link=topic=61722.msg848412#msg848412 date=1392640491' Alıntı:
Öğrenciyiz abi :D 2-3 haftada bir köye kaçmaya çaılışıyorum. İstanbul çok bunaltıyor insanı.

Konunun ikinci yorumu da senin berk :) aynı yorum ordada var öğrenciyiz :D