TRAKKULUP UZEL'İ Almak İsterse...

Ynt: TRAKKULUP UZEL'İ Almak İsterse...

baybars51 link=topic=48427.msg713517#msg713517 date=1362492216' Alıntı:
Evet arkadaşlar fikir güzel..
herkesin katkıda bulunması için hesap numaramı yazıyorum.
Paralar benim hesapta toplansın.
Hes. No: 082026
;D

kardeşler doğa gereği anlaşamaz ama 50000 insan anlaşır...
önce bi koll şit kurulur
yönetim kurulu bak.ve geriye kalanlarda hisse sahibi üye olur olurda..
biz daha derdimizi devlete duyuramıyoz ki..:)bu işede kalkışalım..

baybars51 link=topic=48427.msg713517#msg713517 date=1362492216' Alıntı:
Evet arkadaşlar fikir güzel..
herkesin katkıda bulunması için hesap numaramı yazıyorum.
Paralar benim hesapta toplansın.
Hes. No: 082026

;D ;D ;D

50.000 kişinin anlaşmasına gerek yok sadece değerli trakklup üyeleri maddi anlamda destek olup her bölgeden bir sorumlu seçilip bir grup şirketi gibi veya vakıf kurmak ve bölge sorumluluları önerileri bir üst makama taşıdıktan sonra 50.000 kişi değil bakınız 75000000 kişi anlaşıyo gözüküyor bu ülkede ;)

köylü link=topic=48427.msg714471#msg714471 date=1362641661' Alıntı:
trakkulup hiç bir şey yapamaz.bir kedi bile alamaz...

Üzülerek, aynen katılıyorum.
Ankara Valiliğinin Genelgesi hakkında mücadele veriyorum.
Maalesef Konu ile ilgili Trakkulupte gösterilen ilgiden umutsuzum.
ÇKS destekleme ödemelerinde Ziraat Bankasının kesintisi hakkında konu açıldı.
Kesinti miktarlarını yazmaktan bile kaçınıldı.
Kusura bakmayın ama, klavye kahramanlığıyla bir yerlere varılmıyor.
Birlik olalım, beraber olalım, sendika kuralım vs. diyen arkadaşlarımız bu örneklemelerden sonra sanırım bu söylevlerinden vaz geçeceklerdir.

Konuya bende olumlu bakiyorum ama yasim egtm durumum maddi durumum v.s gucm ne kadar yeter bilemem. Ama her zaman destekci olurum bi sekilde eger okulum olmasa yetkili ve istekli kisilerle bu gibi islerin pesinden kosardim ama durum ortada. Girisim her zaman iydir fikrindeym. Uzel olmasa bile bi yerden baslamali buyuk ve ya kucuk...

arkadaşlar güzel düşünce saygı duyuyorum fakat bundan önce trakkulup üyeleri olarak öncelikle çiftçimizin refah düzeni için birlik olmamız daha faydalı değilmi? son yıllarda yaşanan olaylar girdi zamları (mazot gübre vb.) yanlış politikalar yüzünden çiftçimiz zor durumda bunu hepimiz yaşıyoruz ve görüyoruz öncelikle bu olumsuzlukları nasıl aşarız bunu tartışılam araştıralım bunun haricinde ürettiği ürünün fiyatını kendisi belirleyemen tek meslek çiftçilik örnek marangoz mütahit bir traktör ve oto firması istediği fiyatı belirleyebiliyor bizim ürettiğimiz buğdayı ayçiçeğini pancarı sütümüzü etimizi hayvanımızın fiyatını neden başkaları belirliyor biz beliryelim bu konuda ne yapılması gerekiyorsa yapalım tartışalım odalarımız birliklerimiz kooperatiflerimiz var ama hepsi boş bir işe yaradıkları yok sömürmeye gelince bu işi iyi yapıyorlar herkese bol ve bereketli kazançlar dilerim saygılarımla...

site yenileniyor zihniyet aynı .....
futbol yasak-siyasi konu yasak-ortak birlik ses yasak-
bu iş kariyer ister bu iş anlayış ve hoş görü ister bu iş güven ve saygı ister bu çaba ve emek ister
evet uzel konusu bir simge veya örnek bir konuydu.
ne yapılabilir birlikten diye açılmıştı.

neyse bu iş olmayacak ama uzel mf sini unutmayanlar uzel mesajla destek olabilirler
uzele ortakda oluna bilir uzel yetkilileride sıcak bakar çiftçinin malı olur...biz almasakta ..
aslında bu iş organize olsa uzelle çok başarılar ve istediğimiz traktör ve ürüne de kavuşuruz.
uzel buna açık bence...

köylü link=topic=48427.msg714499#msg714499 date=1362647484' Alıntı:
site yenileniyor zihniyet aynı .....
futbol yasak-siyasi konu yasak-ortak birlik ses yasak-
bu iş kariyer ister bu iş anlayış ve hoş görü ister bu iş güven ve saygı ister bu çaba ve emek ister
evet uzel konusu bir simge veya örnek bir konuydu.
ne yapılabilir birlikten diye açılmıştı.

neyse bu iş olmayacak ama uzel mf sini unutmayanlar uzel mesajla destek olabilirler
uzele ortakda oluna bilir uzel yetkilileride sıcak bakar çiftçinin malı olur...biz almasakta ..
aslında bu iş organize olsa uzelle çok başarılar ve istediğimiz traktör ve ürüne de kavuşuruz.
uzel buna açık bence...

Allah aşkına bana söyler misiniz, sitede ortak hareket etmeyi yasaklayan bir şey var mı? Biriniz dedi ki dernek kurduk, organizsayon yaptık, sendika kurduk, kooperatif kurduk vs. yönetim olarak sitede kim sesini çıkardı bunlara? Sizin ortak hareket planlarınıza rağbet olmayınca site suçlu mu oluyor?

Ayrıca siz bu sitede beraber birşey yapılamayacağını yeni anlamışsınız, ben defaatle bunu söyledim. Şuan ortam buna müsait değil, üye ne kadar da çok olursa olsun herkes çekingen henüz. Zamanında yine söyledim, bu sitenin buluşmalarındaki sayı yükselmeden sitede ortak bir iş olmaz. Ne zaman ki sitenin buluşmasına 150-200 kişi katılmış, bunu duyarsanız o zaman işte ortak bir adım atılır. Üyelerimizi sadece yemeğe, içmeye çağırıyoruz. Eğlenmeye çağırıyoruz buna bile gelmiyorlar, diğerlerinin olma imkanı var mı sizce?

Ve son olarak şunu söyliyim. Siyaset konuşmak, ortak hareket etmek değildir. Partileri ve şahısları övmek veya yermek bir işe yaramaz. Sadece bizim aramızı bozar, huzurumuz kaçar. Çünkü daha önce çok defa gördük, nerede siyaset kelimesinin 's'si geçse, orada kavga çıkıyor. Kavga çıkmayan bir örnek gösteremezsiniz. Siyasi liderler kavga ediyorken onlara tabi olanlar nasıl kavga etmesin? Anladığınızı umuyorum.

siz de haklısın orayı düşünemedik sevi ye konusunu.
siyaset ve futbol derken idoloji anlamında degil genel anlamında aolması gerketigini dünüyorum.
şikayetimiz ve sorun varsa bunu s...ve k... olmadan konuşmalıyız tartışmalıyız.
dorusunuz olgun ve seviyeli düşünmek ve saygı duymak erdemlliği ne kadar var ...bilmek lazım.

bu konuda haklısınız
ama artık sizlerde konu başkanlarıda bölüm başkanlarıda yöneticilerde uyarı ve ikazda seviye düşürenlerle ilgi yaptırımları uygulamalısınız ...

yöneticiler olarak yeniiklere açık olalım..
bu siteyi çiftçilerin sesinin olaması için sizlere çok iş düşüyor...