Ynt: TRAKKULUP UZEL'İ Almak İsterse...
köylü link=topic=48427.msg714499#msg714499 date=1362647484' Alıntı:
site yenileniyor zihniyet aynı .....
futbol yasak-siyasi konu yasak-ortak birlik ses yasak-
bu iş kariyer ister bu iş anlayış ve hoş görü ister bu iş güven ve saygı ister bu çaba ve emek ister
evet uzel konusu bir simge veya örnek bir konuydu.
ne yapılabilir birlikten diye açılmıştı.
neyse bu iş olmayacak ama uzel mf sini unutmayanlar uzel mesajla destek olabilirler
uzele ortakda oluna bilir uzel yetkilileride sıcak bakar çiftçinin malı olur...biz almasakta ..
aslında bu iş organize olsa uzelle çok başarılar ve istediğimiz traktör ve ürüne de kavuşuruz.
uzel buna açık bence...
Allah aşkına bana söyler misiniz, sitede ortak hareket etmeyi yasaklayan bir şey var mı? Biriniz dedi ki dernek kurduk, organizsayon yaptık, sendika kurduk, kooperatif kurduk vs. yönetim olarak sitede kim sesini çıkardı bunlara? Sizin ortak hareket planlarınıza rağbet olmayınca site suçlu mu oluyor?
Ayrıca siz bu sitede beraber birşey yapılamayacağını yeni anlamışsınız, ben defaatle bunu söyledim. Şuan ortam buna müsait değil, üye ne kadar da çok olursa olsun herkes çekingen henüz. Zamanında yine söyledim, bu sitenin buluşmalarındaki sayı yükselmeden sitede ortak bir iş olmaz. Ne zaman ki sitenin buluşmasına 150-200 kişi katılmış, bunu duyarsanız o zaman işte ortak bir adım atılır. Üyelerimizi sadece yemeğe, içmeye çağırıyoruz. Eğlenmeye çağırıyoruz buna bile gelmiyorlar, diğerlerinin olma imkanı var mı sizce?
Ve son olarak şunu söyliyim. Siyaset konuşmak, ortak hareket etmek değildir. Partileri ve şahısları övmek veya yermek bir işe yaramaz. Sadece bizim aramızı bozar, huzurumuz kaçar. Çünkü daha önce çok defa gördük, nerede siyaset kelimesinin 's'si geçse, orada kavga çıkıyor. Kavga çıkmayan bir örnek gösteremezsiniz. Siyasi liderler kavga ediyorken onlara tabi olanlar nasıl kavga etmesin? Anladığınızı umuyorum.