http://tinyurl.com/27pnu2r
H Holland 21.06.2010 #2 Ynt: Trakkulup'e Birde Böyle Bakalım Vallahi bıktım ben bu vuvuzela sesinden. Bunun yüzünden güzelim maçları izleyemez oldum. Bence yasaklanmalı bu kafa şişiren iğrenç sesli zurna.
Ynt: Trakkulup'e Birde Böyle Bakalım Vallahi bıktım ben bu vuvuzela sesinden. Bunun yüzünden güzelim maçları izleyemez oldum. Bence yasaklanmalı bu kafa şişiren iğrenç sesli zurna.
S S.balci17 23.06.2010 #4 Ynt: Trakkulup'e Birde Böyle Bakalım şimdi moda bu ;D ;D şaka şaka walla kulağın içinde dans ediyorlar gibi çıkıyor
Ynt: Trakkulup'e Birde Böyle Bakalım şimdi moda bu ;D ;D şaka şaka walla kulağın içinde dans ediyorlar gibi çıkıyor
Ç Çağrı 23.06.2010 #5 Ynt: Trakkulup'e Birde Böyle Bakalım aman aman sitede online üye sayısı 0 olur galiba maçlarda zaten yeteri kadar var trakkulupe de ithal etmeyelim
Ynt: Trakkulup'e Birde Böyle Bakalım aman aman sitede online üye sayısı 0 olur galiba maçlarda zaten yeteri kadar var trakkulupe de ithal etmeyelim
F firari11 23.06.2010 #6 Ynt: Trakkulup'e Birde Böyle Bakalım bizim köyün kavesinde koptum gülmekten hguuhuh diolr one la a..... sanki futbol sağsını arılar basmış gibi diolar D:
Ynt: Trakkulup'e Birde Böyle Bakalım bizim köyün kavesinde koptum gülmekten hguuhuh diolr one la a..... sanki futbol sağsını arılar basmış gibi diolar D:
H Holland 23.06.2010 #7 Ynt: Trakkulup'e Birde Böyle Bakalım firari11 link=topic=32825.msg281879#msg281879 date=1277244262' Alıntı: bizim köyün kavesinde koptum gülmekten hguuhuh diolr one la a..... sanki futbol sağsını arılar basmış gibi diolar D: Genişletmek için tıkla ... ;D
Ynt: Trakkulup'e Birde Böyle Bakalım firari11 link=topic=32825.msg281879#msg281879 date=1277244262' Alıntı: bizim köyün kavesinde koptum gülmekten hguuhuh diolr one la a..... sanki futbol sağsını arılar basmış gibi diolar D: Genişletmek için tıkla ... ;D
ranger 23.06.2010 #9 Ynt: Trakkulup'e Birde Böyle Bakalım bu ne ya bu vızıltıyı birde trkakulüpte dinlemeyelim zaten dünya kupası maçlarında yeterince dinliyorum
Ynt: Trakkulup'e Birde Böyle Bakalım bu ne ya bu vızıltıyı birde trkakulüpte dinlemeyelim zaten dünya kupası maçlarında yeterince dinliyorum