Konya imalatı ünallarserhas üntar öntar önallar kısmet hangisi sağlam motor ve depo yönünden
B Bezostaja 17.04.2018 #1 Konya imalatı ünallarserhas üntar öntar önallar kısmet hangisi sağlam motor ve depo yönünden
A Ali Cebeci 17.04.2018 #2 Bezostaja' Alıntı: Konya imalatı ünallarserhas üntar öntar önallar kısmet hangisi sağlam motor ve depo yönünden Genişletmek için tıkla ... Onallar kullaniyoruz 3 yildir, bi sorun yasamadik. Tavsiyem onallar alman yonunde olur.
Bezostaja' Alıntı: Konya imalatı ünallarserhas üntar öntar önallar kısmet hangisi sağlam motor ve depo yönünden Genişletmek için tıkla ... Onallar kullaniyoruz 3 yildir, bi sorun yasamadik. Tavsiyem onallar alman yonunde olur.
emin1071 17.04.2018 #3 Bezostaja kardeşim bende bi ilaçlama almayı düşünüyorum ama gerçekten çok kararsızım
yasindemiralay 18.04.2018 #4 Güçsanda düşünün derim gayet kaliteli 2. Makineyi aldık konyada da bayi servis vardır diye düşünüyorum.
Güçsanda düşünün derim gayet kaliteli 2. Makineyi aldık konyada da bayi servis vardır diye düşünüyorum.
adymehmet 18.04.2018 #7 Ikinci el nar bahçesini ilâçlamam için fanlı atomizer lazımsatmayı düşünen varsa iletişime geçelim
SefaBakırcı 18.04.2018 #8 1996 model süper mil 10 Holsan var sıfır almış babam zamanında altın rengi italyan pompa hala taş gibi saat gibi çalışıyor.
1996 model süper mil 10 Holsan var sıfır almış babam zamanında altın rengi italyan pompa hala taş gibi saat gibi çalışıyor.
Z ziyaretci32 19.04.2018 #10 Bu eski holsanlarin yeni depoları varmı bizim holsan sağlam fakat depoda çatlak var birde kapağı Yok ama pompa sağlam
Bu eski holsanlarin yeni depoları varmı bizim holsan sağlam fakat depoda çatlak var birde kapağı Yok ama pompa sağlam