55kw için fiyat nedir ve güç gereksinimi kaç hp traktör çevirir.
face den de sordum burdan da soram
evet 37kwa lık dalgıc calıstırılacak . hangı jenerator bızım ısı gorur . ılk kalkıs anında asırı yuklenme olur mu jeneratore dalgıctan . bırde bu ısı yapacak jeneratore kac hp traktor gereklı . son soru kac rpm de calısacak kuyruk mılı ?
face den de sordum burdan da soram
evet 37kwa lık dalgıc calıstırılacak . hangı jenerator bızım ısı gorur . ılk kalkıs anında asırı yuklenme olur mu jeneratore dalgıctan . bırde bu ısı yapacak jeneratore kac hp traktor gereklı . son soru kac rpm de calısacak kuyruk mılı ?
ERTAC BEY ANCAK SOFT START İLE BERABER ÇALIŞTIRABİLİRSİNİZ ONDA DA 75 KVA LIK BİR JENERATÖR VEREBİLİRİZ TRAKTÖRÜNÜZÜN DE 120 BG OLMASI GEREKMEKTEDİR AŞIRI YÜK OLMASI NEDENİ İLE.
sen aylaksın nede olsa bi zahmet şu sayfadakileri tercüme et :=
http://pompaakademisi.com/index.php...a110&catid=44:pa-kat-temel-kavramlar&Itemid=1
daha once buna benzer bı uygulamanız oldu mu ? bıde 120 hp den kac devır / dk lık bı hareket gereklı .( bunu neden soruyorum . motorun kac devırde calısacagı onemlı yakıt acısından .) durmaksızın gunlerce calısır demı bıde bu sıstem
ne kadar ekmek o kadar kofte dıyo abıankaralı tabırıyle ne kadar duman o kadar randuman
![]()
akıskanı ne kadar cok ve yuksege basarsan o kadar cok enerjı lazım . bıde verım oranları % 73 kabul edılıyo bu da demek oluyo 100 bırımlık enerjı 73 bırımlık ıs yapacak
30-35 bg lik dalgic icin kac kw gerekir 76 beygir traktor yeterli gelir mi?