http://www.vidivodo.com/385807/traktor-roportaji
doganbey1 23.08.2010 #2 Ynt: traktör röportajı dikkatli izleyin sonuna doğru olay kopuyor akıttı pekmezi eline sağlık
E enter 23.08.2010 #3 Ynt: traktör röportajı dikkatli izleyin sonuna doğru olay kopuyor emeğine sağlık az daha ortalık pekez içinde kalacaktı çokta dandik oturmuş orayı insan tutunur yahu ;D paylaşım için teşekkürler
Ynt: traktör röportajı dikkatli izleyin sonuna doğru olay kopuyor emeğine sağlık az daha ortalık pekez içinde kalacaktı çokta dandik oturmuş orayı insan tutunur yahu ;D paylaşım için teşekkürler
O ozgurefe09 25.08.2010 #5 Ynt: traktör röportajı dikkatli izleyin sonuna doğru olay kopuyor ben halen izledikçe gülüyorum yaa teşekkürler arkadaşlar
Ynt: traktör röportajı dikkatli izleyin sonuna doğru olay kopuyor ben halen izledikçe gülüyorum yaa teşekkürler arkadaşlar
nforcer 25.08.2010 #6 Ynt: traktör röportajı dikkatli izleyin sonuna doğru olay kopuyor Paylaşım için teşekkürler...Öteki tutun dedi sanırım ama ;D
Ynt: traktör röportajı dikkatli izleyin sonuna doğru olay kopuyor Paylaşım için teşekkürler...Öteki tutun dedi sanırım ama ;D
ranger 25.08.2010 #7 Ynt: traktör röportajı dikkatli izleyin sonuna doğru olay kopuyor Valla gülmemek elde değil traktörde öyle artistlik şekilde oturursan olacağı buydu. zuha-*-s ;D zuha-*-s zuha-*-s Paylaşım için tşk.
Ynt: traktör röportajı dikkatli izleyin sonuna doğru olay kopuyor Valla gülmemek elde değil traktörde öyle artistlik şekilde oturursan olacağı buydu. zuha-*-s ;D zuha-*-s zuha-*-s Paylaşım için tşk.
O ozgurefe09 25.08.2010 #8 Ynt: traktör röportajı dikkatli izleyin sonuna doğru olay kopuyor yorumlar için teşekkürler nasıl ters takla geldi ama
Ynt: traktör röportajı dikkatli izleyin sonuna doğru olay kopuyor yorumlar için teşekkürler nasıl ters takla geldi ama
aksazli 16.09.2010 #9 Ynt: traktör röportajı dikkatli izleyin sonuna doğru olay kopuyor kafasında 7 delik vardı biri daha açıldı 8 oldu
Ynt: traktör röportajı dikkatli izleyin sonuna doğru olay kopuyor kafasında 7 delik vardı biri daha açıldı 8 oldu
S S.balci17 16.09.2010 #10 Ynt: traktör röportajı dikkatli izleyin sonuna doğru olay kopuyor govalak govalak otururken iidi demi düşünce nereye kaçıyon xD xD hihaha salak ya insan tutunur ;D
Ynt: traktör röportajı dikkatli izleyin sonuna doğru olay kopuyor govalak govalak otururken iidi demi düşünce nereye kaçıyon xD xD hihaha salak ya insan tutunur ;D
M metehan yenioğlu 28.02.2011 #11 Ynt: traktör röportajı dikkatli izleyin sonuna doğru olay kopuyor tam trajıkomik paylaşım için teşekkürler
Ynt: traktör röportajı dikkatli izleyin sonuna doğru olay kopuyor tam trajıkomik paylaşım için teşekkürler