Traktör seçimi

Merhaba abilerim kardeşlerim 80 lik veya 90 ilk çift çeker düşünüyoruz ama karar veremedik şu özelliklerde hangi markayı önerirsiniz
1. Fazla kronik arızası olmayan
2. Yakıtı az
3. 4 silindir
4. Servis ağı olan hangi markayı önerirsiniz?

Ynt: Traktör seçimi

şu an türkiyede okadar marka çoki sen bir marakada karar kılıcanki biz ona göre yorum yapabilelim şimdi herkez bir marka söyler senin daha çok kafan karışır

Bir kaç kişiye danıştım kafamızda valtrra vardı ama sık pompa arızası veriyor ve arka hhidrolik kaçağı çok oluyor dediler erkunt newholland ve case 3 ü arasından ne dersiniz

Tabi bir de kalite kokmalı alır almaz pas yürümesin newhollandda sunu gözlemledim kullananlar daha ii bilir arka düzenden pas bas gösteriyor dediler

ozaman sana tek seçenek erkunt kaldı case de nh ile aynı sayılır zaten çevremiz erkunt kullanan fazla yok onun için bişey diyemem

ukalapoyraz link=topic=72749.msg845343#msg845343 date=1392155080' Alıntı:
tabiki
güçlü ıveco motorlu power şatıllı power shiftli ehl li kore kaplanı LS
Su rampa inerken vitesten atan ls yimi diyorsunuz bizim burda adam olumden dondu yepyeni motor rampa inerken vitesten atmis.

sertackrbck link=topic=72749.msg845357#msg845357 date=1392156009' Alıntı:
Su rampa inerken vitesten atan ls yimi diyorsunuz bizim burda adam olumden dondu yepyeni motor rampa inerken vitesten atmis.
ls ' yi bende seviyorum ama olur öyle şeyler diyelim

90lık erkunt al
4 devir kuyrukmili
8hidrolik çıkış
16+16 tek kademe povershift şanzuman
hava kompresörü
dijıtal klima
5 ton kaldırma kapasitesi
elektronik kontrollü hidrolik sistemi
akıllı asansörçeki
... vs :)