traktöre lift o matik taktırmak istiyorum bilgisi olan varmı ?

Bu konuyla ilgili daha önce bir arkadaşımız yazmıştı ama ben o yazıyı bulamadım bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşsın
teşekkürler şimdiden

Ynt: traktöre lift o matik taktırmak istiyorum bilgisi olan varmı ?

sonradan taktıran olmamış sanırım genelde liftomatik fabrika çıkışı oluyo traktörlerde

Sen hangi traktöre taktıracksın bilmiyorum ama
Ben daha önce 65-46 satın alıp lift otomatik taktıracaktım ama ustalar olmaz dedi ama belki daha detaylı araştırsak belkş takan biri bulunur

yanlız adam link=topic=61044.msg674192#msg674192 date=1356686499' Alıntı:
Same expolorer II 85 dt 4*4 traktörüme 2009 model taktırmak istiyorum
samede lift o matik yokmu??? bn deutz da var.

takılabileceğini sanmam tahminim hidrolik düzenini komple değiştirmen gerekiyor...
:S

sitede biri mf 240 a takmisti fotolarini paylasmislardi bir arastirin

bende ts110 ' a yaptırmak istiyorum kolum kopuyo cokta ağır namert :D

SAME ' ler İçin Takılır Veya Takılmaz Diyemem Ama [Yukarıda Bir Üyemiz Yazmış] FİAT ' lar İçin Sonradan Takılabiliyor...

Bence yapılabilir yapılamaz diye birşey yok. çünkü bu özellik traktörlerde mevcut olan bir sistem atıyorum bir 55 serisinde varda birinde yoksa bu özellik onada eklenebilir sonuçta ayı ürün düşüncesindeyim. ama yapılışı hakkında bi bilgim yok görmedim. :S inşallah olur.

rocky link=topic=61044.msg674361#msg674361 date=1356702728' Alıntı:
Bence yapılabilir yapılamaz diye birşey yok. çünkü bu özellik traktörlerde mevcut olan bir sistem atıyorum bir 55 serisinde varda birinde yoksa bu özellik onada eklenebilir sonuçta ayı ürün düşüncesindeyim. ama yapılışı hakkında bi bilgim yok görmedim. :S inşallah olur.
bu seride lift otomatik yok bilader olanı da bunlardan biraz farklı :S tabi ki atla deve değil illaki bir formülü vardır olabilecek şekilde

Çağrı link=topic=61044.msg674362#msg674362 date=1356702796' Alıntı:
bu seride lift otomatik yok bilader olanı da bunlardan biraz farklı :S tabi ki atla deve değil illaki bir formülü vardır olabilecek şekilde
bende onu diyorum işte sonuçta hepsi aynı organlardan oluşuyor :) traktörün önüne PTO oluyoda lift niye olmasın :) olur bence yani. olamazsada yapacak bişey yok :)

Benim 90 tümo 2007 lift o matik yok 2008 de var Bende taktırmak istedim usta beyinler çok farklı dedi .Çıkışları değişik çok masraf olur dedi vazgeçtim .Same yi bilemem uygunmu :)