Traktörümü değiştirmek istiyorum yorumlarınızı bekliyorum

Kendi traktörüm 90 80 tümosan onu verip 110luk 2.el new holland t6020 mı yoksa case maxxum 100 mu tercih etmeliyim satarken hangisini daha rahat satabilirim oda önemli görüşlerinizi bekliyorum

Resimler ve ekler

• images (1).jpg
    images (1).jpg
    27.9 KB · Görüntüleme: 493
Maxxum daha konforlu kendiniz kullanacaksanız maxxum tavsiye ederim

Bugraa kardeşim,

Corlu dan Maxxum 130 multicontroller almistinuz sanırım. memnun kaldiniz mi? Kullanımı rahat mı, elektronik bir arızası oldu mu, tavsiye eder misin?

Imkanimiz olsa almayi düşündüğümüz ilk traktör maxxum 110, 2. NH 6020 elite.

Tekirdağ da case maxxum 110 multicontroller 2012 model 3.000 saatte TLS li bir tane var. 160.000 tl istiyorlar, sizce fiyati nasil,uygun mu

Bugraa kardeşim,

Corlu dan Maxxum 130 multicontroller almistinuz sanırım. memnun kaldiniz mi? Kullanımı rahat mı, elektronik bir arızası oldu mu, tavsiye eder misin?

Tekirdağ da case maxxum 110 multicontroller 2012 model 3.000 saatte TLS li bir tane var. 160.000 tl istiyorlar, sizce fiyati nasil,uygun mu
Bende gördüm o traktörü ana sanki önde tls yok gibi duruyo bende niyetine girdim ama arıza konusu kafamı kurcalıyo

Bugraa kardeşim,

Memnunum tabikide evlat canavar, kullanım aşırı rahat bir tek Tls si johndeere kadar hassas değil bölge servisi gelince sorcam onu.
Elektronik arıza ilk defa 2_3 gün önce oldu vitese geçmiyodu boşa atıyodu kendini serviste 2 selenoidin yerini değişti halloldu eğer yine yaparsa selenoidi değiştircez 20 dakikalık işti lakin bizim servis pek anlamıyor kırk yere telefon ederek buldu :)
Bizimkine 170 istiyodu 165 e aldık pazarlıkla biraz daha düşerse makul fiyatı. Aslında bakınca bu beygir ve bu donanım için az bile.
Tabi birde gidip canlı görmek lazım traktörü bi sıkıntısı varmı arıza gösteriyomu diye. Biz aldığımızda sadece sağ ayna çatlaktı geri kalan her şey tastamamdı. Ilandakinin üst çekisi yok mesela.

Memnunum tabikide evlat canavar, kullanım aşırı rahat bir tek Tls si johndeere kadar hassas değil bölge servisi gelince sorcam onu.
Elektronik arıza ilk defa 2_3 gün önce oldu vitese geçmiyodu boşa atıyodu kendini serviste 2 selenoidin yerini değişti halloldu eğer yine yaparsa selenoidi değiştircez 20 dakikalık işti lakin bizim servis pek anlamıyor kırk yere telefon ederek buldu :)
Bizimkine 170 istiyodu 165 e aldık pazarlıkla biraz daha düşerse makul fiyatı. Aslında bakınca bu beygir ve bu donanım için az bile.
Tabi birde gidip canlı görmek lazım traktörü bi sıkıntısı varmı arıza gösteriyomu diye. Biz aldığımızda sadece sağ ayna çatlaktı geri kalan her şey tastamamdı. Ilandakinin üst çekisi yok mesela.
Yorum çok açıklayıcı olmuş kaç model aldınız ve kaç saatteydi traktör

Hocam motor alıp satacaksan newholland al piyasası ıyı fakat rahat iş yapmak istiyorsan begirinden ziyade tork ve silindir hacmine bak derim ben ls60 deuzt75 tt75 tt55 same85 erkut60 işbora fiat480 kullandım hepside iş yapıyor bunların arasında same ve erkunt adamı yormuyor cabuk toparlıyorlar birde donanım olmalı tabi ls herşey otamatik
alacagın motorda bu krıterleri göze al bençe birde parça sorunu olmasın yeter