tren kazası

20 mart 2014 günü tren kazasında; ACARMAKSAN firmasında beraber çalıştığım arkadaşlarım
Yaşamını yitiren Harun Kaya, Sinan Özpolat, Oğuzhan Beyazıt, Ayhan Akkoç, Kenan Erdinç, Mehmet Akşam, Cavit Yılmaz, Mine Serten, Unal Acar, Onur Atlı ; mekanları cennet olsun.
yaralı olarak Uğur Ateş, Mustafa Doygun, Servet Çelik, Halil Demir,Fahri Kaya tedavi gördükleri hastaneden bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını bekliyoruz.

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/62212/0/1/mersin-de-tren-kazasi-9-olu.aspx

Ynt: tren kazası

geçmiş olsun abi bende duymuştum köyde ölenlere allahtan rahmet diliyorum inş yaralılarda sağlıklarına kavuşurlar bir an önce bu kaza sanırım ihsaniye sarıibrahimli köyüne giden ylda oldu ? :( :(

Ölenlere Allah ' tan rahmet , geride kalan dostlarına , ailesine ise Allah ' tan sabır dilerim. Çok üzücü bir durum.

suat acını ve hislerini içtenlikle paylaşıyorum çok acı bir kaza...
ölenlere yüce mevlamdan rahmet,
yaralılara acil şifalar dilerim..

Ölen arkadaşlarına Allah ' tan rahmet,tedavi gören arkadaşlarınada acil şifalar diliyorum.Sanada sabırlar versin.

Allah rahmet eylesin.Şu hemzemin geçitlerden nedir milletin çektiği.Altyapımız mı çok zayıf yoksa şoförler mi umursamaz anlayamıyorum!