TÜm aletleri garaja koyma ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arkadaşlar, görev bölümünün son görevinde tüm aletleri garaja koymam isteniyor ancak 7 alet deniyor çiftliğin çevresinde toplam 6 alet var, birtek biçerdöver eksik onu bir türlü bulamıyorum.Oyunla ilgili bir hata mı bu yoksa bir yere mi saklanmış acaba bilgisi olan var mı? :(

Ynt: TÜm aletleri garaja koyma ?

arkadaşım onun için yapacagın tek bir şey var bütün aletleri yerine koy ondan son ra tab a bas

6 tanesini koyuyorum TAB a basıyorum, biçerdövere geçmiyor zaten o kısmı anlayamadım.ORtalıkta biçerdöverde yok, bu bölümü geçebilen var mı?

Buyrun arkadaşlar capsini de koydum.6 tane makine var garajda 7. nedir bilen kimse yok mu?Kimse geçemedi mi bu bölümü??

İşte resim verdim sadece oradakiler var yani 6 tane.Agırlık dediğin nedir, çiftlikte alınabilecek bi benzin pompasıyla bir de boş bir büyük konteynır var başka hiçbirşey yok çiftlikte ev dışında:)

Arkadaşlar, bu oyunu oynayıp da bu bölümü geçebilen yok mu bu sitede, nasıl iş anlamadım duva*-*0

ağırlık:traktörün önüne taklıan dikdörtken kutu biçiminde bir alettir ne işe yaradığını yazmıyorum :) bir tek o kalmış ben geçtim bölümü fakat nerede gizlendiğini hatırlamıyorum bu bölümde zaten biçerdöver yok hatırladığım kadarıyla biraz ara bulacaksın ağırlığı

Konu çöpe taşınabilir mi.Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok tşkkrler, oyunu komple sildim.

silmenize gerek yoktu aslında.görevler olmadanda oyununuza devam edebilirdiniz...

siz sorunu kökten çözdüğünüze göre kilitleyebilirim.iyi akşamlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...