TÜMOCAN ile ilgili sorularım var?

Arkadaşlar abiler değerli dostlarım;
Şimdi bizim 74-80 dtk için en uygun devir aralığı nedir?
Ayrıca yolda giderken direksiyonu düz tutunca cızzzz cızzzz diye bi ses çıkıyor. Direksiyonu oynatınca bu ses kesiliyor. Acaba ne olabilir.? ??*-s ??*-s ??*-s

Ynt: TÜMOCAN ile ilgili sorularım var?

Orjinal ise (orjinaldir kesin) hidrolik pompasının ses çıkarması pislikten olabilir. Sonradan atmalarda bu ses kesin oluyor :D

inşallah:D yalnız bi söktürürse parça parasını senden tedarik ettircem. o kadar yumurcak sattırıyon:D:D kaç gayme alıon traktör başına hele sen onu söyle:D

doganbey1 link=topic=39406.msg342641#msg342641 date=1297895876' Alıntı:
inşallah:D yalnız bi söktürürse parça parasını senden tedarik ettircem. o kadar yumurcak sattırıyon:D:D kaç gayme alıon traktör başına hele sen onu söyle:D
burda olmaz ben özelden yazarım sana ;D

:D hızlı gider elbet. ama kardeşim bzim makina seri vitesde boğuluyor be. seri 1 de bile 9 lu çizeli götüremedi

yağı yeniyse eger birde havaların soguk olmasından yagı ısıtamıyodur kalın geliyodur ondan olur yazın sıcakta geçer ve motor çok çalışıncada geçer

direksiyonun ses çıkarması pislikten olabilir pislik tıkanmıştır

Bu gün dedemde kullanmış tarlada. Bana dedi motorda bi arıza var dedim nedir. ses geliyo cızzz die. dedim biliyorum. birde hidroliklerde kasislerden hızlı geçince titretme yapıyor dedi. hadi hayırlısı. bu makinayı aldık ama inşallah bizi masrafa sokmaz.