TÜMOCAN YİNE YAKIŞANI YAPMIŞ

Ynt: TÜMOCAN YİNE YAKIŞANI YAPMIŞ

2 Tane 90 80 olsa asılamaz o traktöre %90 hile var bundan eminim yanlış anlamayın tümosanı kötülemek istemiyorum ama o traktörü çekemez ithal zuha-*-s

valla bu tumosanı anlayamıyorum keske elımıze bır tane gecsede kullanma ımkanımız olsa bu kadar kuvvetlimi :S

bencede bir ali cengiz var bu işte. taksınlar iki motorada kendi ayarında pullukları aynı tarlaya yanyana girsinler bakalım ne oluyor :d

Bestepeli58 link=topic=39035.msg337496#msg337496 date=1297174038' Alıntı:
2 Tane 90 80 olsa asılamaz o traktöre %90 hile var bundan eminim yanlış anlamayın tümosanı kötülemek istemiyorum ama o traktörü çekemez ithal zuha-*-s
buda türk boğası ithaller çekilmez diye bir kural yokki

harbiden.traktörlerin büyüklük farklarına baksanıza.frene bassa tümonun çekememesi lazım.ben massey yerine olsam bu konuyu incelemeye bir kurul toplarım.

zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
TT 55 link=topic=39035.msg337693#msg337693 date=1297191101' Alıntı:
harbiden.traktörlerin büyüklük farklarına baksanıza.frene bassa tümonun çekememesi lazım.ben massey yerine olsam bu konuyu incelemeye bir kurul toplarım.

görünen köy klavuz istemezmis ben derinkuyudaki yarısta dört ceker ithal massey ve johndeerenin cıkamadıgı yere 8280 tek ceker tümo ile cıktım tüm derinkuyuda sahittir ( yaklasık 7 ton yük ile)

Ne Diyelim Helal Olsun. Tümosan ' ın Çekiş gücü bir başka bide bu başkalığı konforda da kallandımı Eline su dökecek göremiyorum.

Tümosan güzel motor laf ettiğimiz yok..amaa kalıbımı basarım o mf ordan tümoyu her türlü alır..tümosana yakışan hileyle oyunla mfyi alıp götürmekse tümosana yakışır ;)