Yeni zaten köye fabrika yaptılar katalog çekimi için gittim 1 2 aya kadar tam faliyete geçeceklermişnasıl romork ılk defa duyuyorum adını ? guzel paylasım
Katalog çekimi için gittim patrondan söz aldık tam faliyete geçince bi güzellik yapacaklar bakalımtümoya güzel yakışmış montano, güle güle kullanın.
Malıköyde yeni fabrika kurdular tarım makinaları üzerine römorkla başladılar 3 4 tane daha makine alet projeleri varmışPaylaşım için teşekkürler Mehmet abi tipi biraz Caselliyi andırıyor. Malıköyde mi üretiliyo bunlar?
Yeni şanzımanla yeni sezonda deneyip görecez yakıt ve çekişten zaten mumnunum seninki nasıl kaç saat oldu var mı sıkıntıÇok güzel fotolar , nasıl maxsima memnun musun ,profil ismini değiştirmişin eski iletilerine bakarak tanıyabildim .
Yeni şanzımanla yeni sezonda deneyip görecez yakıt ve çekişten zaten mumnunum seninki nasıl kaç saat oldu var mı sıkıntı
Daha yeni kuruluyor fabrika fiyatlar tam net değilmiş 1 aya kadar netleşir dedilerGüzel elinize sağlık Fiyatları ne kadar römork larin
Anadolu o.s.b deGüzel paylaşım guzele benziyor romorklar mali köyde nerde ben sık sık gidiyorum mali köye temelli sanayisinde mi boş vakit bulursam uğrarim...