4lüde batma yapıyor. Rahat vermiyor abi. 4 11 12 14 kullanırdık önceden şimdiki pullukla 4 11 den bile seri gidiyorTraktörün hakkı 4 lü pulluk, çekiyor diye fazla yüklenmemek lazım.

4lüde batma yapıyor. Rahat vermiyor abi. 4 11 12 14 kullanırdık önceden şimdiki pullukla 4 11 den bile seri gidiyorTraktörün hakkı 4 lü pulluk, çekiyor diye fazla yüklenmemek lazım.
hay maşallah en az 1.5 yaktik 1.7 ve 2 litre yakıyor en fazlaEve geldim. Babam 40 dekarın tamamını sürmüş ben okuldayken. Yakıtımızı ölçtüm 55litre yakmış.
55/40=1.375 litre/dekar.
hay maşallah en az 1.5 yaktik 1.7 ve 2 litre yakıyor en fazla
toprak koşulu sert oluyor haziran temmuz da sıcakta pullukla sürüm işlemi uygulanıyor galiba ondandir 2 civarı yakmasıToprak koşullarınız nasıl abi?
Bizim bölgede traktörlerin geneli tavlı arpa yerlerinde 1.6 litre yakar.1.7 yakarsa çok yakmış denirBu bilgileri kafanda toprak koşullarının kaba taslak oluşması için yazdım.
Eksoz da arapörenli Murat ın ki gibi ötseymiş değmeyin keyfime maşallah güzel paylaşım
Eve geldim. Babam 40 dekarın tamamını sürmüş ben okuldayken. Yakıtımızı ölçtüm 55litre yakmış.
55/40=1.375 litre/dekar.
çok iyi akif MaaşAllah