Tümosan 82-80 Sese Duyarlı Led

Arkadaslar/abiler bugün aklımdaki projeleri yapmaya başladım 12 den akşam ezanına kadar uğraştım bitiremedim buda deneme videosu saten teybinde usb girişini bozmuşlar radyodan da bu kadar oldu :)

Bide telefondan yazıyorum şimdilik sadece bu var pc ye ulaşınca resimleri falan da atarım veya bildiğiniz bi androidden toplu resim yükleme varsa yarın işimi bitirince resimleride atarım :)

http://www.youtube.com/watch?v=myBmWgZj5BA

Ynt: Tümosan 82-80 Sese Duyarlı Led

kolay gelsin kardesm ledlere sese nasıl bağlıycaz hopörler çıkıslarına bağladım çalısmadı bi yardımcı olurmusun :S

yakında traktörler pulluklarını kırar kaşık yaparda oynar böyle giderse ;D ;D ;D
güzel olmuş alk-*s *098*-

ertuğrul pelit link=topic=71951.msg831996#msg831996 date=1390378441' Alıntı:
kolay gelsin kardesm ledlere sese nasıl bağlıycaz hopörler çıkıslarına bağladım çalısmadı bi yardımcı olurmusun :S
abi ben direk bağladım Bide loud açık olmalı ne işe yaradığını bilmiyorum da loud ayarını açınca daha iyi oluyor :)