Teşekkür ederim ustam ilgin için . Ben 600 lük kullanıyorum benimde esnaf yapımı değiştirme niyetim var ufak geliyor artık parlayan yada önallar alfa yeni tiplerine gözüm kayıyor almışken 1000 litre mi alsam diyorum ama bu işin randımanlı gitmesi var işte arka ağır olduğu zaman sonuçta yerler ıslakken de giriyoruz ilaç atmaya ağır gelip çamurda randımanlı gidemedikten sonra anlamı kalmıyor yollar uzun arkaya fazla yük sıkıntı çekermiyiz kolları dağıtır mı bu işin ideali 1000 mi 800 mü8075 800litreyi sorunsuz kaldırıyor sizin traktörde kaldırır herhalde marka olarak buralarda genelikkle esnaf yapımı olanlar kullanılıyor
1000 litreyi kaldırır sıkıntı olmaz çamurda rampada vb şartlarda da her türlü gider sadece rampa yukarı giderken önüne ek agırlık isteyebilirTeşekkür ederim ustam ilgin için . Ben 600 lük kullanıyorum benimde esnaf yapımı değiştirme niyetim var ufak geliyor artık parlayan yada önallar alfa yeni tiplerine gözüm kayıyor almışken 1000 litre mi alsam diyorum ama bu işin randımanlı gitmesi var işte arka ağır olduğu zaman sonuçta yerler ıslakken de giriyoruz ilaç atmaya ağır gelip çamurda randımanlı gidemedikten sonra anlamı kalmıyor yollar uzun arkaya fazla yük sıkıntı çekermiyiz kolları dağıtır mı bu işin ideali 1000 mi 800 mü
Evet kesmiyor ama hafiften yaylanma oluyorTümosan 90.80 bence de 1000 kg ilaç veya gübre serpme makinası taşır, civarda gördüğüm kadarıyla o Tümosanın serilerinde arkaya ağır ekipmanlar takıldığı zaman traktör yaylanıyor gibi yürüyor yolda, sallanıyor hafiften..
Beni o şüpheye sokuyor yaylanma hız sabitliğini bozacak gibime geliyor hasas ilaç atalım diye yeni tipe geçmek istiyorum sallaya sallaya atacaksın boşuna almayalım 1000 likTümosan 90.80 bence de 1000 kg ilaç veya gübre serpme makinası taşır, civarda gördüğüm kadarıyla o Tümosanın serilerinde arkaya ağır ekipmanlar takıldığı zaman traktör yaylanıyor gibi yürüyor yolda, sallanıyor hafiften..
Sizin 8095 hidroliklerde pistonlu destekler var onun etkisi olmuyor mudur yükte dengeyi kurmakta1000 litrelikte tümosan sıkıntı yaratmıyor tanıdığımda önallar var bende 800 önallar var motorlarımız tümosan 8095 seninkiyle heryeri aynı. 1000 lik al sıkıntı yaşarsan 800-900 litre su koyarsın
Evet tam doldurmamak mantıklı en azından yatırım bir nevi yarın motoru büyütsek takımın fiyatı uçacak şimdiden yatırım yapmış oluruz sağolasın ustam iyi fikir beğendim bunuSizin 8095 hidroliklerde pistonlu destekler var onun etkisi olmuyor mudur yükte dengeyi kurmakta
Bir akrabam da 90.80 var. İlaç ficisi 1000 lt lik. Hiç bir sorun yaşamıyor. Ek piston var mı bilmiyorum. Hafta sonu kendisine sorarım.Tümosan 9080 dt ( hidrolik piston desteği yok) kaç litrelik tavsiye edersiniz kullanışlı motorun kollarını zorlamayacak şekilde kaçlık ve hangi markayı tavsiye edersiniz memnun kaldığınız ürünler hangileri?