Tümosan Kabak Çekti

Arkadaşlar geçtiğimiz haftasonu koçhisara gittim.yağmurlar başlamış.tarlada kalan kabakları da topladım.eğer çamura kalırsak traktörde giremez bizde toplayamayız.

Ynt: Tümosan Kabak Çekti

arkadaşlar resimdeki Römorkların hiç biri bizim değil.bizimkinde tohumluk yüklüydü.o yüzden başkasından aldım.adam gibide bi römork bulamadım.herkes bi işle meşgul...

en son yağmura tutulduğumuz zaman çamur oldu heryer.
arkadaşlar resimler şimdilik bu kadar.en kısa zamanda yine beraberiz.herkese slmlarımı yolluyorum...
___SAYGILARIMLA___

güzel fotoğraflar fatih paylaşım için sağol tümoyu yağmurda bırakma yazık olmasın güzel makina

ranger link=topic=7399.msg77816#msg77816 date=1222104724' Alıntı:
güzel fotoğraflar fatih paylaşım için sağol tümoyu yağmurda bırakma yazık olmasın güzel makina
kardeş bizim garaj 640 içindi.bu giremiyo.bütün işler bitince tenteyi söküp garaja öyle sokucam.bende üzülüyorum dışarda kalıyo cçr-*-s

€rdeM link=topic=7399.msg77814#msg77814 date=1222104240' Alıntı:
güzel resimler paylaşım için saol
sende saolasın kardeş....

kangalli_84 link=topic=7399.msg77796#msg77796 date=1222102552' Alıntı:
Eline sağlık römorklar kaç ton alıyor
saol yorum için anıl.eski 4 tekerliler 2,5-3 ton civarı.diğer 2 tekerli 3ton.pembe römorkta ilaveleriyle beraber 5 ton alıyor....

Mükemmel paylasim hemserim Emeklerine saglik. Tümosan parliyor. Kocum benim