TÜMOSAN MAXİMA ALINIR MI LÜTFEN YORUM YAPIN

abi yorumun için teşekkür ederim, beni hatırlarsın belki 8195 tümosan vardı yazın servise getirmiştim beylikovadan, sizden gübre romörkunu alıp denemiştik şanzımandan ses geliyordu. senin masseyinde şaftı çıkmıştı benim geldiğim gün de

Evet hatırladım seni şimdi.. Şaftın rulmanı değiştiriyorduk. O taktığımız rulman da kalitesiz olsa gerek,2 gün önce tekrar değiştirdik dağıtmıştı :) Öldüm valla bu sefer Kerim de yoktu.
Profil bilgilerini doldur,artık trakkulupcü olarak paylaşımlarını bekliyoruz. New Holland da hayırlı olsun :)

Evet hatırladım seni şimdi.. Şaftın rulmanı değiştiriyorduk. O taktığımız rulman da kalitesiz olsa gerek,2 gün önce tekrar değiştirdik dağıtmıştı :) Öldüm valla bu sefer Kerim de yoktu.
Profil bilgilerini doldur,artık trakkulupcü olarak paylaşımlarını bekliyoruz. New Holland da hayırlı olsun :)

geçmiş olsun abi zor olmuştur şaft işi :) senin masseye bayılmıştım o gün, tümosanı değiştirirken çok istedim ama 120 lira istediler bizim motorun üstüne biraz fazla geldi bize de 90 beyfir motor için. teşekkürler bu arada abi inşallah new holland da bir sıkıntı yaşamayız. :)