tümosan ne takarsan onu çeker

arkadaşlar dün pulluğun burunlarını kırdım bu gün 4 lü 14 lü bir pulluk taktım biraz korkarak ,velakin benim 60 60 daha hevesliymiş seri 1 ile sesi bile değişmeden banamısın demedi motorumla bir kez daha gururlandım yorum sizlerin

tümosan 60 60N

tümosan 60 60 N

Ynt: tümosan ne takarsan onu çeker

toprak tavlı fakat inekler ,koyunlar çiğneyerek beton gibi etmişler normalde benim pulluk 3 lü 14 lü bupulluk arkadaşın 70 66 fiata takıyor

eline saglık sami abi nail abimin dedigi gibi sanada iyi bi kameraman yani host lazım birde ona süper bi kamera offf off arkana yaslanda sami abiden video ları seret tekrar eline saglık teşekkürler

videolar guzel.. tumosan da guzel.. fakat video kalitesi baya düşükmüş.. paylaşım için tesekkurler..
topragınız cok hafif ama gelip bi bizim burada görun topragı yapışır pulluklara cok tutar traktörü..

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler arazimizde en az 10 çeşit toprak sadece deneme amaclı takdım üç buçuk saat içinde 18 dönüm yer sürmüşüm yakıt 22 litre ayrıca önce kamerayı bulalım sonrada kameramana bakarız inşallah kötü telefonlarla idare ediyoruz

heralde bır bızım 8280 işe yaramıyor 11inç 5lıyı zor goturuyor anlamadımkı topragınızdanmı yakıt desen cok bana yaramaz tumo

güzel gidiyor tumo sen bide 5 liyi dene sami abi toprağınızda aynı bizim topraklara benziyor kumsal heralde biraz

arkadaşlar ben denemek için takmıştım emanet aldığım arkadaş biraz sonra geri getirirsin benim 70 66 bile zorlanıyor bunasıl çeksin dedi gülerek tarlada düz bir ile biraz gittim ön pulluk fazla batıyordu biraz boğularak gitti ayarı yapınca düzeldi sonra hoşuma gitmeye başladı dolanırken dolanırken 18 dönüm sürmüşüm