Tümosan yağ eksiltiyor

Ynt: Tümosan yağ eksiltiyor

Çok tozlu veya sap saman olan yerde iş yaptıysanız klima ve radyatör ve soğutucu peteklerini kontrol edin araları tıkanmış olabilir.

90 saatteyse belkide fabrikadan eksik koyup kontrol etmemişlerdir! Zaten ilk bakım 100 saat civarı yağı tümden yenileyin en iyisi..

Hararet daha karışık.. su-antifiriz, kayış vs. tüm sistemi kontrol lazım.. yalnız temel kural olarak 'en basit ne olabilirden' başlayın derim.. çok basit bişeyde olabilir..

Hakandnz link=topic=71845.msg830361#msg830361 date=1390140193' Alıntı:
Ben anlamam ki o isten servis bakar da hemen çalşr çalşmaz hararet çkyo

öyleyse termostat açmıyor ve suyu devir etmiyo olabilir. Hararet ne kadar yükseliyor ??

Hakandnz link=topic=71845.msg830366#msg830366 date=1390140458' Alıntı:
sona vurmaya çok az kalyor
traktör bi iş yapmadan bu kadar ısınıyosa büyük ihtimal termostat arızalı ve açmıyor. Servisinizi çağırın gelsin değiştirsin traktörü de o şekilde kullanmayın motora zarar verirsiniz.

Motoru yağsız ve öyle hararetli sakın kullanmayın, zorlamayın! hemen acil servis.. hatta servise gitme o gelsin..

İyi bi usta eski haline getirdimi tamamdır, çekiş falan düşmez.. normale biner.. ama motor için büyük tehlike için;

1-Kötü mazot, yağsız çalışma
2-Hararet derler..

petrolde su tuttum kablo filan çkms olabilir mi lahana gtrdm giderken bisey yoktu lahanayı bosalttm traktrü yıkadım böyle oldu

kardaş içerdeki çapak talaş vs filitreyi tıkamiştır

bide kontgı ac sinyali veya flasorleri çaliştir ibre az bi oynama yapıyosa sase vardır