TüMoSan'a ketıL :)

Ynt: TüMoSan'a ketıL :)

Güzel bir çalışma baharın tarla sürerken güzün pancar sökerken iyi işe yarar.Paylaşıma tşk.

Aman İbo Köşe Başlarında Motoru Sektirip Ketılı Kırdırıp Kaynar Suyu Ayağına Filan Döktürme :D
Amma Senaryo Kurdum Yaw :D

İyi Olmuş İyi, Nadas Sırasında Bi Öğle Molasında Çay İyi Gider :)

Güzel paylaşım. Yalnız hattı direkt aküden ayrı çekmeni tavsiye ederim. Çakmaklık onu kaldırmaz. Sigortaları attırırsın...

oozgurefee09 link=topic=56310.msg605501#msg605501 date=1339355253' Alıntı:
bende almayı düşünüyorum nasıl memnunmusun ayrıca kaça aldın yeterli ısıtıyor mu sigorta falan attırmıyor değil mi ?
aLırsan kendin biLirsin.. ben memnunm şimdilik.. fiyatıda 13,50 :) siqorta faLan attırmıyor :) yaLnız aLıcaksanız içinde su oLmadan çaLıştırmayın.. aLtı plastik eritiyor.. 10-15 dkyada ısıtıyor.. aLcaksanız zaten kutusunun üzerinde nasıL kullanman qerektiqi yazıyor.. :D

omerfarukkoc link=topic=56310.msg605488#msg605488 date=1339354566' Alıntı:
Aman İbo Köşe Başlarında Motoru Sektirip Ketılı Kırdırıp Kaynar Suyu Ayağına Filan Döktürme :D
Amma Senaryo Kurdum Yaw :D

İyi Olmuş İyi, Nadas Sırasında Bi Öğle Molasında Çay İyi Gider :)
aynen abi. onada dikkat etcem artık.. ketıL için küçük bir kutu düşünüyorum içine koymak için.. zaten trkatör durduqu halde adam bi panik oLuyor üstüne dökülecek die..traktör hareket ederken olacakları düşünemiyorum :D :D

alipasalierkan link=topic=56310.msg605701#msg605701 date=1339366523' Alıntı:
Güzel paylaşım. Yalnız hattı direkt aküden ayrı çekmeni tavsiye ederim. Çakmaklık onu kaldırmaz. Sigortaları attırırsın...

şimdilik bir sorun yok.. iLerde olursa aLırız.. biLqi için teşekkürLer :)