tumosanın en cok sevdiginiz serisi hangisi? ve hangi modeli?

evet tumosancı arkadaslar benım sahsen en sevdigim modeli 82.80 dir 1998-1999 yılları arasında uretılen seri ok-*-s *098*- sizlerinde yorumlarınızı bekliyoruz. cidd*-*-*

Ynt: tumosanın en cok sevdiginiz serisi hangisi? ve hangi modeli?

benim de en sevdiğim serisi 80 serisi tasarım olarak hosuma gidiyor ama yakıt performans sağlamlık vs. konularda bilemem :)

ahmetornek link=topic=51680.msg525100#msg525100 date=1328011676' Alıntı:
benim de en sevdiğim serisi 80 serisi tasarım olarak hosuma gidiyor ama yakıt performans sağlamlık vs. konularda bilemem :)
katılıyorum abi... bencede öyle ama cekişi pek iyi değil...(örnegin bizim burda 95 100 bg motorlara 11 ile 13 lü arası patlatan takarız...
tümo 95-80 11liyi ayakların kıvrım yerlerine kadar anca geciriyor ve 2 2 ile anca gidiyor...
ben aynı patlatanı tümocanın cektigi derinlikte seri 1 tavsanla cekiyorum...
tümocan derinliği biraz salıverdinmi pati ye veriyor hemen...
bence birazdaha agırlastırılıp intercooler aftercooler gibi uygulamalar da takılmalı ok-*-s

levyeli 8185 rahat konforlu

işine göre güç seçenek çok şu an benim 300 dönüm için 7170 ideal çekiş olarak her modeli göz dolduruyor

bence 8185 hem tasarımı güzel *098*- hemde eski tip 8580 lere göre daha iyi çekiyor

82.80 serisi güzel :D