UÇAN ERKUNTLAR PİYASADA (TEST VİDEOLARI)

Arkadaşlar, bu videoda piyasaya yeni sürülecek olan 4 çeker meyveci traktörünün ön dingil testlerini göreceksiniz. meyvecinin 60, 70 ve 80 beygirlik modelleri mevcut. Ayrıca bu traktörün hızı da arttırıldı. 2 çeker meyveciler, arka tekerlekleri küçük olduğu için erkuntun diğer büyük modelleri kadar hız yapamıyordu. bu 4 çeker meyveci ise şanzumanında yapılan değişiklik ile hızı 40km/saate çıkarıldı. Test sonunda gevşeyen bikaç vida dışında bi hasar oluşmadı. bir de bu testten sonra traktörü dağa tırmandırdık. sıfır olan tekerlekler, taşlar yüzünden kullanılmaz hale geldi. o videoyu da yakında koymaya çalışacağım.

İyi seyirler.

http://www.izlesene.com/video/arabalar-erkunt-meyveci/843497

Ynt: UÇAN ERKUNTLAR PİYASADA (TEST VİDEOLARI)

Güzel paylaşım abi. Pilot arkadaşı koltuğa sıkı bağlamışlar. Koltuktan fırlarsa traktörüde geçer valla...

Süper bir paylaşım abi emeklerine saglık... Erkunt çok sekiyor Erkan abinin dediği gibi sürücü bi uçarsa koltuktan işte o zaman pilot olur... :D

ersanakyai link=topic=19582.msg169433#msg169433 date=1238441310' Alıntı:
Arkadaşlar, bu videoda piyasaya yeni sürülecek olan 4 çeker meyveci traktörünün ön dingil testlerini göreceksiniz. meyvecinin 60, 70 ve 80 beygirlik modelleri mevcut. Ayrıca bu traktörün hızı da arttırıldı. 2 çeker meyveciler, arka tekerlekleri küçük olduğu için erkuntun diğer büyük modelleri kadar hız yapamıyordu. bu 4 çeker meyveci ise şanzumanında yapılan değişiklik ile hızı 40km/saate çıkarıldı. Test sonunda gevşeyen bikaç vida dışında bi hasar oluşmadı. bir de bu testten sonra traktörü dağa tırmandırdık. sıfır olan tekerlekler, taşlar yüzünden kullanılmaz hale geldi. o videoyu da yakında koymaya çalışacağım.

İyi seyirler.

http://www.izlesene.com/video/arabalar-erkunt-meyveci/843497
bunu daha önce izlesene comda izlemiştim. deneme videosu olduğunu bilmiyordum. ama yinede bana göre can güvenliği sıfır. en azından robot kullanabilirdiniz. paylaşımiçin sağolun.

pilotu birine benzettim bizim buralarda erkunt denemesinde de kaptandı sanırım

Evet aynı kişi. Genelde tarla denemelerine katılır sevgili Hüseyin Soygüder abimiz. Nam-ı diğer 'KİRLİ'

naıl_59 link=topic=19582.msg192159#msg192159 date=1246743930' Alıntı:
pilotu birine benzettim bizim buralarda erkunt denemesinde de kaptandı sanırım

oh o ekrem usta yok mu.motorlar hakkatten güzel olmuş.güveniyorsunuz ki böyle denemeler yapıyorsunuz.keşandada ekrem ustada şuan erkunt yok hiç getirmiyor

Walla Çok güzelde hem mototra hem ustundekine yazık be kardeşim böyle tehlikeli şeyler yapmayın!! Tşkler;)

doganbey1 link=topic=19582.msg192185#msg192185 date=1246746931' Alıntı:
oh o ekrem usta yok mu.motorlar hakkatten güzel olmuş.güveniyorsunuz ki böyle denemeler yapıyorsunuz.keşandada ekrem ustada şuan erkunt yok hiç getirmiyor
nie piyasaya giremedimi erkunt orda

doganbey1 link=topic=19582.msg192326#msg192326 date=1246818153' Alıntı:
girdi girmesine sattı birazda fakat şimdi getirmior
burda ilk denemesinde 22 adet sattı die biliom
bidaha görmedim bayiside bıraktı ekrem usta aldı işte