Arkadaşlar dedemin 100 dekar kiraya verdiği adamın traktörü yok 400 dekara yakın yer sürdürüyor kurak ve taşlı kendisi traktör alacakmış bize danıştı 95 100 bg olacak ve 50 bin lira parası varmış adamın sizden de görüş bekliyorum
Dogru soylemissin o paraya anca bela alinir100 hp bandında 50 liraya ucuz ve güçlü traktör bulunmaz
ucuz, güçten düşmüş ve sanayide bol para yiyecek motor vardır
Sahibinden.com gir orada istediğin herseyi bulursunArkadaşlar dedemin 100 dekar kiraya verdiği adamın traktörü yok 400 dekara yakın yer sürdürüyor kurak ve taşlı kendisi traktör alacakmış bize danıştı 95 100 bg olacak ve 50 bin lira parası varmış adamın sizden de görüş bekliyorum
Deden kac yasinda o zaman traktöru alinca kesin bi yerden ucar yada devirirr almamasini soyle fikrini değiştirmeye çalışKabinsiz olacakmış adam daha ömründe traktöre binmemiş
Zetor alsın sorun çözülür..Arkadaşlar dedemin 100 dekar kiraya verdiği adamın traktörü yok 400 dekara yakın yer sürdürüyor kurak ve taşlı kendisi traktör alacakmış bize danıştı 95 100 bg olacak ve 50 bin lira parası varmış adamın sizden de görüş bekliyorum
Deden kac yasinda o zaman traktöru alinca kesin bi yerden ucar yada devirirr almamasini soyle fikrini değiştirmeye çalış
Arkadaşlar dedemin 100 dekar kiraya verdiği adamın traktörü yok 400 dekara yakın yer sürdürüyor kurak ve taşlı kendisi traktör alacakmış bize danıştı 95 100 bg olacak ve 50 bin lira parası varmış adamın sizden de görüş bekliyorum
O fiyatlara aynı motordan daha düzgün olanı bulunabilir. Geçen sene 35 bin civarında bununla kıyas olamayacak kadar düzgün Same Explorer 90 DT traktörler vardı Trakyaya civarında. Bu motor buram buram çok kullanılmış kokuyor. Lastikler zayıf, ön ağırlık eksik, kabin ve kaporta boyalı. Bunlar ilk etapta görülen şeyler. Bir de böyle bir motor arıza yaptığında anahtar değdirmek 5 bin liradan başlıyor göz kararı..https://www.sahibinden.com/ilan/is-...eriden-1997-model-4x4-same-90-478180335/detay
İlandaki motor hoşuma gitmişti, fakat yazmaya fırsat olmadı.
https://www.sahibinden.com/ilan/is-...eriden-1997-model-4x4-same-90-478180335/detay
İlandaki motor hoşuma gitmişti, fakat yazmaya fırsat olmadı.