https://www.sahibinden.com/ilan/hay...tla-sut-pelet-yem-soylu-tarim-381063184/detay 5-6 kişi birleşip getirtebilir aslinda 20 tondan aşağı getirmiyorlarmış 33 Tl
14 protein?ucuz etin yahnisi hesabı olmasin
Süt yazıyordu.olabilirSanirım besi için
Hocam siz kullanıyorsunuz galiba.Arkadaşlar yarı fiyatına burada var bakın. Kurtarın kendinizi şu fabrika yemlerinden, doğalı varken.
https://www.facebook.com/artisilaj/
Tam Rasyon Enerji Süt 17 TL / çv.
Tam Rasyon Enerji Besi 17 TL / çv.
Tam Rasyon Pişmiş Tam Besi 30 TL / çv.
Tam Rasyon Pişmiş Tam Süt 30 TL / çv.
Yeni Mahsül Sade Mısır Silajı 12 TL / çv.
Aylık yem ne kadar mış? Bilginiz var mı?Ben artı silajı kullanan veteriner bir abimiz ile de görüştüm.Yemden çok memnun en önemli faktörüni söylüyorum. Kışın bu gününde yonca mısır silajı saman gibi ürünleri bulabilirmisiniz ? bulursanız fiyatı ne olur ? Bunun dışında 1000 ton mısır silajı almaya kalktığınızda tonu 150 tl ye alsanız 150 bin tl nakit parayı bağlamanız gerekir. Fakat bu yemi kullandığınız da bir telefonla aylık yada 2 aylık yada 3 aylık ürün getirtebiliyorsunuz. Buzağılarına, süt veren ineklerine ve düvelerine enerji silajı verdiğini söylemişti. En büyük katkısı dediğim gibi yem karma, temin etmek ve depolama konularında çok avantajlı ayrıca yüklü miktarda nakit parayı sezonda bağlamak zorunda kalmıyorsunuz. Fiyat olarak da rasyon da 1-2 tl ler gibi normale göre azalma olduğundan, ineklerinin gebe kalmasında da iyileşmeden bahsetmişti.
Miktarı ve nakliye heryere var mı?Aylık yem ne kadarmış derken fiyat mı miktar mı ?
Koop.ler yem fabrikalarının esiri olmuş yazıklar olsun. Böyle hayvancılık Türkiye'de gelişmez hiç bir zaman. Kendi sütünüzü kendiniz pazarlayın kardeşim yada bir araya gelip koop.leşinBizde işe yaramaz, yemi dışardan alırsak kooperatif sütü bizden almaz.
Siz kullanıyormusunuz?Koop.ler yem fabrikalarının esiri olmuş yazıklar olsun. Böyle hayvancılık Türkiye'de gelişmez hiç bir zaman. Kendi sütünüzü kendiniz pazarlayın kardeşim yada bir araya gelip koop.leşin
Şuan kullanmıyorum çiftliğimi kurduğumda kullanacağım ihşallah. Çünkü bu firmaya inanıyorum ve güveniyorum. Aklı başında dürüst aile işletmesi. Yöremde küçükbaş çiftliği olan arkadaşlar var onlara tavsiye ettim yakında alıp deneyecekler.Siz kullanıyormusunuz?
Koop.ler yem fabrikalarının esiri olmuş yazıklar olsun. Böyle hayvancılık Türkiye'de gelişmez hiç bir zaman. Kendi sütünüzü kendiniz pazarlayın kardeşim yada bir araya gelip koop.leşin
Miktarı ve nakliye heryere var mı?
Bana verilen bilgi 15 ton tek parti yem. Bana denemelik 1 aylıl lazım veya 2-3 aylık yem olur. Birde bu yemden günlük 500 kg hayvana ne kadar verilmeli bilen yok mu? Öneri var bilgi sahibi kimse yok.0507 692 67 47 numaralı telefondan artı silaja ulaşabilirsiniz.