Ultra Delüx

Ynt: Ultra Delüx

jakuzi bile varmış.buzdolabından soğuk birşeyler içerken.tarlanın nasıl bittiğini anlamayacan.tv de hem evlilik proğramlarına bakar hmde çift sürersin.

arka izlemeli kamerasıyla türkiyede ilk ve tek arkaya bakma derdi yok boynu tutuluyor insanın...Adamlar yapmış ardaş burdada satıcaz dedi çorluya bayii açmışlar reklam falan tanıtım yaptılar ama tık yoq...

aykut güler link=topic=42183.msg384097#msg384097 date=1303240397' Alıntı:
arka izlemeli kamerasıyla türkiyede ilk ve tek arkaya bakma derdi yok boynu tutuluyor insanın...Adamlar yapmış ardaş burdada satıcaz dedi çorluya bayii açmışlar reklam falan tanıtım yaptılar ama tık yoq...
ben altrak ile ilgili konu açmıştım bi zmn türk çin ortaktı gariba pek sağlam motor deil gibi sakat çinnin nesi düzgünki..
o biraz zor satar o fiyata onu :)

Traktör arıza yapıp tarlada veya yolda kaldığınızda günlerce gelmeyecek olan servis veya yedek parçayı beklerken buzdolabınızda bulunan erzaktan bol bol yer ve TV izlersiniz, böylece zamanın nasıl geçtiğini anlamaz, canınız da hiç sıkılmaz diye her ayrıntıyı düşünmüş yapan amcalar, sağolsunlar :D
Şaka maka adam o yazıyı bari doğru düzgün yapar yaw, market tabelası gibi o ne öle ;D

aykut güler link=topic=42183.msg384097#msg384097 date=1303240397' Alıntı:
valtralarda da var geri görüş kamerası :D