Ulusal Süt Konseyi Toplantısı

Ulusal Süt Konseyi bugün(2 Ekim) toplanıyor. Bu toplantı için Süt fiyatı beklentiniz ve istekleriniz nelerdir?

şuan süt fabrika teslimi 2 lira. 25 krş destekle 2.25 gibi fiyat var.Peki bugün ne olacak ?
Bence süt 2.20 krş olacak destek 10 krş a indirlilip toplamda asıl 5 krş zam alacak çifti.Ama bu olayın görünen yüzü sonra ne mi olacak marketlerde %15-20 zamlı ürünler satılıp yemcilerde sözde zammı bahane edip çuval başı 2-3 tl zammı yapıştıracak.Hükümetde çiftçinin yanındayız diye övünecek.Akşam a haber izleyen çifçininde göğsü kabarıp hele şükür diyecek.5 yıldır süt üreticileri birliğinde çalışıyorum dolayısıyla fiyatları yakından takip ediyorum olaylar her zaman bu şekilde oluyor.

Son düzenleme:
Artık yem de 100 lirayı geçer devlet desteği düşürür aynı hesap olur kazık hep bize doğru ama yarın öbürgün o şakşakçılar bir kaşık süte muhtaç olduklarında anlıycaklar sütün kıymetini iş işten geçmiş olacak 1 yıl zam yok diyo ulan elektirik yjlda 3 kez artıyo nasıl bi vurdum duymazlıktır bu insanların üstüne ölü toprağımı serpilmiş görmüyolarmı ne hale geldiğimizi bu kadar inat niye körü körüne devlet müdahele edemezmiş mazota ilaca a dan z ye zam yapmasını biliyo ya süte de müdahele etsin ama nerde onlar para babalarını kollar daha çok şey varda terbiyem müsade etmiyo.yeter ya bi huzur verin çu çifçilere artık