Ünlü pulluk fabrika ziyareti

İşçilik güzel ancak mukavemeti konusunda kesin bir fikrim yok. Gerçi bir kaç çeşit üretmişler örneğin 14 no dönerlide 2 tip şase var 120 ya da daha kalın 140 şase var. Aralarındaki 100 kg lık farkın yakıt sarfiyatını değiştireceğinden bahsediyorlar.
Dönerli pulluk kullanıcılarının fikirleride önemli bence burada.

Ynt: Ünlü pulluk fabrika ziyareti

yakup bey.manisa merkezdeki organize sanayideki olan yermi bura.
gecen yıl ben manisa merkezdeki organize sanayideki olan yerden pulluk için lameli ızgara kulak almıştım 5 tane.gercekten güzel ekipmanlar vardı.zaman kısıtlı olduğundan pek gezme fırsatım olmamıştı.

Evet Mehmet Abi Manisa Organizedeki yer. Güzel çalışıyorlar boş durmak dışarıyada ihracatları var sanırım o yüzden çok hızlılar.

Paylaşım için teşekkürler, 45-55 Beygir gücüne sahip traktörler için, daha doğrusu bu traktörlere uygun döner pulluk mevcutmu acaba fabrikada ?

Mutlaka her traktöre göre pulluk yapıyorlar. Hatta bu aralar bir çok çiftçi 2 li dönerli pulluklarını 4 lü dönerliler ile değiştiriyor. Bu yüzden 2. el 2 li pulluk var ellerinde hatta güzel bir tane vardı her yeri düzgün bakımlı 14 no 2 li dönerli 4000 tl diyordu. Vakit bulup uğrarasan daha iyi fikir edinirsin.