usta pamukçuların hali fotoğrafları

Ynt: usta pamukçuların hali fotoğrafları

makıne ıle toplarsan 40.41 arası elle toplayınca 32.34 arası gelıyo işçiler berbat topluyo

inanın pamuk bebekler bakmak gibi bir şey zahmetide ızdırabıda fazladır ALLAH kımsenın emeğini boşa çıkarmasın

Evet var pamuk konusunda her türlü yardımcı olurum

biz bu sene 680kg aldık dekarından salma su verdik 44 randıman geldi bizimki ayrıca siz hangi marka tohumu kullanıyorsunuz :D :D :D

Paylaşım için teşekkürler elinize sağlık harika fotolar,resimlerden belliki pamuk işini profesyonelce yapıyorsunuz

Biz de verimi çok şükür güzel aldık gerçekten pamukta en iyisini yapmaya çalişiyoruz.ınşallah yakında yeni fotolar atacam

maaşalah süper pamuğunuz varmış. :) bizde 7 sefer ilçlama yaptık.son üç ilaçı parayla yüksek traktörlere attırdık.
ama arazi biraz tesviye istiyor gibi. :) ama o sizin attırdığınız ilaç makinası pamuk toplama makinası kadar var fiyatı

Ben o makineyle atmadım o makina komş uninkine gelmişti orda fotoyu çektim elektrik bu sene mileti perişan. Eti yoksa pamuk çok daha iyi olurdu

paylaşım için teşekkürler maşallah Allah emeğinizi yağlı etsin

kobra47 link=topic=51010.msg514112#msg514112 date=1326825232' Alıntı:
Ben o makineyle atmadım o makina komş uninkine gelmişti orda fotoyu çektim elektrik bu sene mileti perişan. Eti yoksa pamuk çok daha iyi olurdu
neden kestilermi elektiklerinizi yoksa?