valtra mı çeker deutz mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: valtra mı çeker deutz mu?

hay allah razı olsun
benim valtra nın video sunu az önce ekledim

yakında gıdıcem koye bakıcam 55 60 km hızyapan bı taktöru kullanması nasıl olur merak edıyorum.. cöö-*s

canell link=topic=41059.msg367834#msg367834 date=1301265217' Alıntı:
yakında gıdıcem koye bakıcam 55 60 km hızyapan bı taktöru kullanması nasıl olur merak edıyorum.. cöö-*s
en zevkli tarafı yüklü kamyonları rampada geçmek )))

:D evet olbılır..benım traktörun en guzel yanı ıse boş gezmek ne kendını yoruyo nede şöforu(tt55)

ßurdamı 55 km yapıo sende peşinden koşuon sende 50 km falan yapıon heralde gfasgfasjkfgasjkfgasjklfgasjşfk

55 km hız yaptığını idda eden arkadaş kesekli tarlada koşarak traktöre yetişebildiğine göre seninde 70-80 km koşman lazım ;) laflarına dikkat et ayık ol tanıtmayalım kendimizi ;)

tamam yalçın tamam şimdi çıkarım traktörün videosunu çekip gelirim 03,00 gibi de yüklerim sen bekle

valtra26 link=topic=41059.msg367847#msg367847 date=1301266792' Alıntı:
tamam yalçın tamam şimdi çıkarım traktörün videosunu çekip gelirim 03,00 gibi de yüklerim sen bekle
Arkasından da koş yetişebiliyon mu sdfasfdafsd

Konu amacından aşmış ve uslup dışı konuşmalara bırakmıştır yerini o yüzden

______________________ KİLİT _________________________

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...