VALTRA TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ

Ynt: VALTRA TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ

abi bizim burda 1 dönüm 2.500 metre kare ama genede cok yakıtı ben çok şikayet duydum

iyi günler arkadaşlar.
foruma yeni üye oldum. burada valtra hakkında ki görüşlerinizi okuyorum. iyi diyeninizde var kötü diyeninizde.
75 beygir ve üstü bir traktör alma niyeti ile araştırma yapıyorum. bu araştırmalarım neticesinde 2008 model valtra A85 model 4x4 model 1300 ve 1000 saatte iki adet valtra buldum. 1300 saatte olan kabinli 32000 tl diğeri kabinsiz 30000 tl. traktörlerin özellileri ve modeline göre aynı özelliklerdeki mf,nh ve john deere lerden neredeyse 10000-15000 tl daha ucuz.yada aynı paraya 7-8 yaş daha büyüğünü alabiliyorsunuz. bu bende ciddi soru işaretleri yaratıyor. fiyatının düşük olması traktörün problemli yakıt,çekiş,hidrolik,yedek parça,servis eksikliği vs. gibi nedenlerden mi? kaynaklanıyor. yoksa kullanıcıya iyi ama ikinci el piyasasının olmadığındanmı? diyeceksiniz ki ikinci el piyasasının olmamasının nedeni birinci yazdıkların. durum herzaman böyle olmuyor. yıllarca şahine ve reno 9 binmiş bir toplumuz. aynı paraya gidip mondeo,nissan filan (örnekler aklıma bu kadar geldi) almıyoruz. ikinci yazdığım arabaların ilk yazdığım arabalardan her açıdan üstün olduğu ortadayken ikinci eli var diye hep gittik reno 9, şahin aldık. sizlerden yardım beklediğim konu valtradaki bu fiyat ikinci elinin olmamasımı? yoksa traktörün sorunlu olmasımı? yardımcı olursanız sevinirim. birde bu fiyata bu traktör alınırmı? fiyatı nasıl? hepinize selamlar

hirkakoyu link=topic=791.msg207612#msg207612 date=1251150285' Alıntı:
iyi günler arkadaşlar.
foruma yeni üye oldum. burada valtra hakkında ki görüşlerinizi okuyorum. iyi diyeninizde var kötü diyeninizde.
75 beygir ve üstü bir traktör alma niyeti ile araştırma yapıyorum. bu araştırmalarım neticesinde 2008 model valtra A85 model 4x4 model 1300 ve 1000 saatte iki adet valtra buldum. 1300 saatte olan kabinli 32000 tl diğeri kabinsiz 30000 tl. traktörlerin özellileri ve modeline göre aynı özelliklerdeki mf,nh ve john deere lerden neredeyse 10000-15000 tl daha ucuz.yada aynı paraya 7-8 yaş daha büyüğünü alabiliyorsunuz. bu bende ciddi soru işaretleri yaratıyor. fiyatının düşük olması traktörün problemli yakıt,çekiş,hidrolik,yedek parça,servis eksikliği vs. gibi nedenlerden mi? kaynaklanıyor. yoksa kullanıcıya iyi ama ikinci el piyasasının olmadığındanmı? diyeceksiniz ki ikinci el piyasasının olmamasının nedeni birinci yazdıkların. durum herzaman böyle olmuyor. yıllarca şahine ve reno 9 binmiş bir toplumuz. aynı paraya gidip mondeo,nissan filan (örnekler aklıma bu kadar geldi) almıyoruz. ikinci yazdığım arabaların ilk yazdığım arabalardan her açıdan üstün olduğu ortadayken ikinci eli var diye hep gittik reno 9, şahin aldık. sizlerden yardım beklediğim konu valtradaki bu fiyat ikinci elinin olmamasımı? yoksa traktörün sorunlu olmasımı? yardımcı olursanız sevinirim. birde bu fiyata bu traktör alınırmı? fiyatı nasıl? hepinize selamlar
Burada valtra hakkında başvuracağınız size en doğru bilgiyi verecek üye okay abidir(okkangal).Ondan gerekli bilgileri alabilirsiniz

hirkakoyu link=topic=791.msg207612#msg207612 date=1251150285' Alıntı:
iyi günler arkadaşlar.

ben valtra kullanıcısıyım ... sanırım tutulmamasının ilk sebebi ikinci el ve a serisinin yerli üretim olanları ki şimdi tamamı öyle bir çoğunun sorunlu olması .. ikincisi ise HATTAT denen firmanın dandikliği ...

sana tavsşyem A serisi VALTRA aslında pek bakma .. başka bir traktör ara kendine ...

bende var ama 2006 model .. avrupa yapım ve montaj .. sorunsuz...

görüşlerinizi ve bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler. traktörün üzerine binmeden teknik özellikleri modeli ve fiyatı beni kışkırtıyor. et yahni olayı. bir yandanda dürtükleniyom. ya traktör iyiyse bu fiyata diye. teşekkürler. birde aklımı john deere 5615 kurcalıyor. 4x4 2004 model oda 32-33000 tl. bununlada ilgili bir yorum yapabilirmisiniz.teşekkürler.

hirkakoyu link=topic=791.msg207619#msg207619 date=1251151301' Alıntı:
görüşlerinizi ve bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler. traktörün üzerine binmeden teknik özellikleri modeli ve fiyatı beni kışkırtıyor. et yahni olayı. bir yandanda dürtükleniyom. ya traktör iyiyse bu fiyata diye. teşekkürler. birde aklımı john deere 5615 kurcalıyor. 4x4 2004 model oda 32-33000 tl. bununlada ilgili bir yorum yapabilirmisiniz.teşekkürler.

sitede JD uzmanı arkadaşlar .. eğer JD bölümünden yardım istersen kısa zamanda bilgilendirilirsin .. ama unutma JD dev bir firma ...

hirkakoyu link=topic=791.msg207619#msg207619 date=1251151301' Alıntı:
Ben tavsiye etmem.5615,5715 bunları önermem.Benim görüşüm tabi bu jdnin 6000 serilerine bakarsanız farkı zaten görürsünüz.Yine de kullanan ve daha iyi bilen arkadaşlara danışmanız daha yararlı olur...

bana her motoruu övünde valtrayı övmen.hem valtram hem 3085 im vardı.eşit bg motorlar.ikisinin arasındaki mazot farkı tahmin edilemeytecek kadardı.valtra çok yaktıgına göre 3085in gördügü kaadarda iş görse yine gözümüze görünmeyecektii ama biz valtraya dayanamadıık.satmayaa vardık parada vermediler.artık şimdi amcama verdik motoruu garajdan çıkarmıyoo sadece çift sürdürüyo ondada yakıt fazlada.işe yarar bi kabini var konforlu o yüzden.kendini bilen çifçi valtra almaz bence

maadem valtra iyi bi motorda neden nh den mf den 100 tane satılıyoda valtradan 1 tane satılıyo.varmı cevrenizde bir arada 10 tane 20 tane bizim bu civarda 20 tane köy var toplasan 15 valtra yok.yani burda laf kalabalıgı yapman yok nh yi gececekmiş.tarlada nh ni tozuna yetişirse o mazot düşmanlarna çok bile.

KONYALI ALİ link=topic=791.msg208998#msg208998 date=1251460974' Alıntı:
maadem valtra iyi bi motorda neden nh den mf den 100 tane satılıyoda valtradan 1 tane satılıyo.varmı cevrenizde bir arada 10 tane 20 tane bizim bu civarda 20 tane köy var toplasan 15 valtra yok.yani burda laf kalabalıgı yapman yok nh yi gececekmiş.tarlada nh ni tozuna yetişirse o mazot düşmanlarna çok bile.

laf kalabalığı yapmıyoruz kullandığımız traktörden bahsediyoruz.... nh ile mf nin türkiyede satış yaptığı yıl kadar VALTRA yapmadı ... birde bu tam olarak kaliteyi göstermez... tahminimce valtrada fendt ten çok stattı amam ondan daha iyi değil ...

mf ve nh yokkende bu ülkede volvo ve bolinder traktörler vardı .. valtranın tarihini araştır derim ...

bana geçmiş deil,şimdi lazım.varmı mf ve nh kullananların yüzde 20si kadar valtra kullanan.fent iyi motor ama pahalı oldugu için fazla satış yapmıyo,bugün valtra serileri ile mf serilerinin fiyat listeleri aşagı yukarı aynı ama neden mf peynir ekmek gibi satılıyo.ozaman bunca mf alanlar iyiden kötüden anlamıyolar.kimin ne dedigi beni ilgilendirmez benim motorum iyi olsa 2006 model valtramı satmazdım.a95ini kullanmadıım ama varsa 3085e her işte kafa tutabilecek buyursun gelsin.

arkadaşlar traktörün kötüsü olmaz ama eğer arıza sürekli devam ediyorsa yapacak bşey yok,benim komşuda var bitane yemin ederim ,devamlı sanayide .bildiğim kadarıyla ayna mahrutiden çok arıza veriyormuş

KONYALI ALİ link=topic=791.msg209287#msg209287 date=1251542589' Alıntı:
bana geçmiş deil,şimdi lazım.varmı mf ve nh kullananların yüzde 20si kadar valtra kullanan.fent iyi motor ama pahalı oldugu için fazla satış yapmıyo,bugün valtra serileri ile mf serilerinin fiyat listeleri aşagı yukarı aynı ama neden mf peynir ekmek gibi satılıyo.ozaman bunca mf alanlar iyiden kötüden anlamıyolar.kimin ne dedigi beni ilgilendirmez benim motorum iyi olsa 2006 model valtramı satmazdım.a95ini kullanmadıım ama varsa 3085e her işte kafa tutabilecek buyursun gelsin.
arkadasım mf valtra ve fent agro grubunun traktorudur.ayrıca a 95 mf kafa tutar.mf zorlandıgında yag kacıran arka hıdrolıklerinden agırlıkları yere indiren bır traktördur.! bunlar varken valtra kullanmayıp bırde valtra hakkımda yorum yapıyorsun!

hattat h45 taraktörlerın vıdeoların dan ızlesene .com a yukledım hattat h45 yazmanız yeterli zleyın yorumlarınızı beklıyom şımdıden ıyı seyırler.

leventblt link=topic=791.msg212268#msg212268 date=1252324049' Alıntı:
leventblt link=topic=791.msg212268#msg212268 date=1252324049' Alıntı:
akadasım mf valtra ve fent agro grubunun traktorudur.ayrıca a 95 mf kafa tutar.mf zorlandıgında yag kacıran arka hıdrolıklerinden agırlıkları yere indiren bır traktördur.! bunlar varken valtra kullanmayıp bırde valtra hakkımda yorum yapıyorsun!
r
resimde gördügün gibi ben valtrayı kullanmıyorum mazot korkusundan.mf nin çıkardıgı suyu çıkartamıyo artı bide fazla yakıyo ben onu yolda kullanıyorum sadece.benmi malımı bana anlatma.iyi bişey olsa kötü demem.okk

bende de a 75 var 4 lü 14 inç takıyoruz banamısın demiyo yakıtı da az mazotu koklar çiftçiyi kollar

bende valtra a85 var çekişi düşük diyenler istediği motoru getirsinler halatla takalım hangisi çekecek emsali traktör olsun yani 85-90bg marka farketmez herşeyde yarışırım valtranın üzerine traktör yok. hem onlardan az yakar hem hızlı gider. çok sağlamdır..
yakıtı fazla diyenlerde çekmiyo diyenlerde hikaye okuyolar. bizim burdaki traktörlerin alayını geçiyom.

ayrıca valtra a85 ile ezdiğim traktörler mf3085, nwholland 85, nwhollan90, jondere 5720, erkunt servet 80 daha saymama gerek yok bunları geçtim tarla sürerken yarışa girdik. yarışacak olan varsa yine yarışırım

waltralar kötümü bırakın kardes motordan anlamaz gıbı konusmayın 105 beygırden asagıya ınmekulllan ın ustunden ınebılırsen o motorların ustune motor tanımam ben benı sorarsanız ben tümocuyum 4x4 hakaret etmeyın o motorlara 105 den yukarı neyle kyaslarsanız kıyaslayın ustune yok ben emınım içim gıdıyor o motorlara ama alamdık işte hele hele 6550 ye bin gör motor gorsun gözümüz arkadaslar harbıyım