VALTRA TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ

Ynt: VALTRA TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ

afakan_4277 link=topic=791.msg253536#msg253536 date=1266410641' Alıntı:
tümo 20yıl geriden geliyor dostum sen fiii tarihten bahsediyorsun güldürme 1990 model tümoyla 2010 model tümoyu bi karşılaştır sonra konuş bence tümo hakkında turbosu bile çakma olan fabrika tarafından turbosuz çıkan bir motordan bahsetin farkındamısın haaaa
senın cakma dedıgın traktor konyada cekısırken valtrayı ıkıye boldu beee)))

hakkaten bölmüş nasıl traktör iki defa önu sert yere vurunca bölünüyor hayret..

valtra yı resmen dağıttı valtrayı kötülüyolardı da bu kadar dağılcağını hiç ummamıştım kalite ortada...

slm valtra a75 kabinli kılimalı ağto kontrol sistemli full 4x4aldım kullanan arkadaşlar yakıtla ilgili bilgi verebilirmi yakıtları nasıl kullanışı ciftte fiyatı pahalımı sizce 65.000tl aldım

muhittin cihan link=topic=791.msg267391#msg267391 date=1270843420' Alıntı:
slm valtra a75 kabinli kılimalı ağto kontrol sistemli full 4x4 aldım kullanan arkadaşlar yakıtla ilgili bilgi verebilirmi yakıtları nasıl kullanışı ciftte fiyatı pahalımı sizce 65.000tl aldım
hayırlı olsun gule gule kullan.. çekişi guzeldir.. auto control sistemini acıklarmısın ? 65bin tl normal fiyat fakat yerli üretim biraz daha uygun olabilirdi..

muhittin cihan link=topic=791.msg267391#msg267391 date=1270843420' Alıntı:
slm valtra a75 kabinli kılimalı ağto kontrol sistemli full 4x4 aldım kullanan arkadaşlar yakıtla ilgili bilgi verebilirmi yakıtları nasıl kullanışı ciftte fiyatı pahalımı sizce 65.000tl aldım
hemen sat kurtulll dermisim hayırlı olsun allah tekerine tas degdirmesin

abi bende valtra t serisinin 170 hp si var çok memnunum 170 hp bütün traktörlerle bağlarım

bendede var valtra a85 hiç memnun deilim.mazot düşmanını övdüler bize aldık başımıza bela ettik.

selam arkadaşlar hepinizin valtra hakında yazdıklarınızı okudum güzel yorumlarınız için teşekürler ancak volvo.valmet.sisi motor türkiyeye 1957 lerde geldi şimdiki valtra sisi deyıl mehmet hatat yapısı kayserili mehmet abi güzel bir iş adamı keşke sisi motoru ürete bilseydi malesef yapamıyor birde parça kısmı çok pahalı alah valtra cıların yardımcısı olsun inşalah arıza vermesın bizim sanayide iki tane valtra yatıyor parçanın pahalı olmasından dolayı dikatlı kulanın ariza vermasın

Merhaba arkadaşlar. Ben burdur gölhisar dan yazıyorum. 2008 model valtra A 75 çiftt çeker almayı düşünüyorum. nelere dikat etmem gerek yardımcı olursanız sevinirm. birde bu traktörlerin avrupa ya da yerli malı olduğunu nasıl anlarız. bir de benim için yakıt tüketimi çok önemli yaklaaşık olarak 1000 saatte olan valtra a 75 çift çeker düz yolda ve tarla sürerken ne kadar yakar acaba...

amatim link=topic=791.msg305505#msg305505 date=1288689920' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar. Ben burdur gölhisar dan yazıyorum. 2008 model valtra A 75 çiftt çeker almayı düşünüyorum. nelere dikat etmem gerek yardımcı olursanız sevinirm. birde bu traktörlerin avrupa ya da yerli malı olduğunu nasıl anlarız. bir de benim için yakıt tüketimi çok önemli yaklaaşık olarak 1000 saatte olan valtra a 75 çift çeker düz yolda ve tarla sürerken ne kadar yakar acaba...

:) daha önce başka bir konuda sorun cevaplandı .... :) aynı iletiyi her konuya yazmaz isen seviniriz arkadaşım ...

meraba arkadaşlar bizizm köy biraz iddacıdır valtra a 85 sahibiyim 14 numara 5 li pulluk kullanıyorum ferguson 3095 14 numara 4 lü pullukla önümde yürüyemedi td 85 &95 te yürüyemedi hemen ertesi gün traktörlerine turbo taktırmaya gittiler 6230 jondeere 1000 mt tarlada ondada 5 li pulluk anca 20 metre fark ata bildi bundan maaada arkadaşlarım var valra ile birlikte başka marka traktör koşanlar hepsi de ille de valtra diyo mesela bir arkadaşım a75 ve 398 çift çekeri birlikte koşuyo aynı akipmanları kullanıyo ve valtrayı met ediyo bir arkadaşımda yine a75 &td85&5725 jondeere oda valtra diyo artı ben dekara sadece bir buçuk litre yakıyorum nadasta

leşper link=topic=791.msg308610#msg308610 date=1290231010' Alıntı:
meraba arkadaşlar bizizm köy biraz iddacıdır valtra a 85 sahibiyim 14 numara 5 li pulluk kullanıyorum ferguson 3095 14 numara 4 lü pullukla önümde yürüyemedi td 85 &95 te yürüyemedi hemen ertesi gün traktörlerine turbo taktırmaya gittiler 6230 jondeere 1000 mt tarlada ondada 5 li pulluk anca 20 metre fark ata bildi bundan maaada arkadaşlarım var valra ile birlikte başka marka traktör koşanlar hepsi de ille de valtra diyo mesela bir arkadaşım a75 ve 398 çift çekeri birlikte koşuyo aynı akipmanları kullanıyo ve valtrayı met ediyo bir arkadaşımda yine a75 &td85&5725 jondeere oda valtra diyo artı ben dekara sadece bir buçuk litre yakıyorum nadasta

peki A95 ' i hangi emsalleriyle kıyaslarsınız?

sıfır valtra a95 30 dönüm kazayağında yarım depo mazot yaktı varın hesabını siz yapın

kardeş amca oglunda A85 var memnunum diyor üç ay önce aldı ama şimdi motoru servis ikiye bölecek debrej balatasında sorun var yazık deyilmi ona