Kolay gelsin Mustafa.
Sağolun. Kuhn bayisi işi bıraktı bizim burda. Faal olsa mutlaka incelerdim. Hisarlar bayisi aktif değil bizim burda o yüzden birşey diyemem. Ben Türkaydan yana verdim kararımı. Bayisi ile alışverişimiz vardı zaten takasa birkaç takım verdik anlaştık.
Kolay gelsin Mustafa.
anlaştı iseniz hayırlı olsun
bende gaspardo dc 3000 modelini almak üzereyim
bizim ilçede çok kullanan var gaspardo yada toscano markalarından şaşmayın diyorlar
Sağolun. Türkayda makinasını onlara benzetmiştir tahminimce. 3 metrede 12 mikser hepsinde aynı. Türkay bu makinayı markasız yurt dışına ihraç ediyormuş. Bu seferde yerli firma para kazansın dedik. Bayinin kendisi usta fabrikaya da nazı geçiyor. İhşallah birşey olmaz ama olursa da ilgilenecek çözüm ürecek insan var.
Gaspardoları çok bilmiyorum. Bizim burda var birkaç kişide aktif olarak kullanmıyorlar. Çok teferruatlı makina değil bunlar. Bütün iş sağlam yapmakta.
Sağolasın Ercan. Sizin işler nasıl gidiyor? Ektiniz mi tohumları?
hayırlısı olsun o zaman
benim ilçedeki servisiyle aram iyidir onların tavsiyesi ve tanıdığım en büyük çifçilerden orta halli olanlarına kadar hemen hepsi gaspardo kullanıyor ve tavsiye ediyorlar
ama tabi makine şans işi
En son tarla ekim işi 2011 de yapmıştım ogünden bugüne nasip olmadı herşey Afyonda ben Eskişehirdeyim izinli zamanlarda gidiyorum işte senede 2-3 kere tarlaya girersek o başka yok.
hayırlı olsun mustafa Türkay iyi makine yapar türkiyede toprak frezelerini ilk yapan firmaların başında gelir iyi yapmışsın kazasız belasız kullan inşallah
Sağolun. Bu mikser işinde benim en çok dikkatimi çeken Lemken Juvel 8 diye bir modeli var. Bizim makinalardan oldukça farklı. Ne zamandır fuarlara da katılmıyor Lemken kim bilir kimdedir distribütorlüğü.