Van depremiyle ilgili bir komplo teorisi daha

Her depremden sonra yaşanan saldırı, deney ve yer altı kaynaklarının yön değiştirmesi gibi mantık dışı iddialardan bir yenisi de Van Depremi için gündeme geldi. İnternette dolaşan ve İngilizce konuşulan bir videoda Van Depremi ' nin doğal bir deprem olmadığı iddia ediliyor.

Van ' da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremden sonra sanal dünyada Türkiye ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı.

İnternette yüz binlerce tık alan bu iddialara göre; Van Deprem ' i bir başka ülkenin Türkiye ' ye saldırısı.

Van depremi ile ilgili şok iddia!

video için tıklayın

Görüntülerde konuşan biri kadın iki kişi, bu depremin yapay olarak oluşturulduğunu ileri sürüyor. Diyaloglarda, neden bu bölgelerin seçildiğini de kendilerince açıklıyorlar.

Söz konusu iddialar, ABD ' nin HAARP projesine dayandırılıyor. HAARP: ABD Ordusu, ABD Donanması ve Alaska Üniversitesi tarafından ortak yürütülen İyonosfer ' in özelliklerini ve davranışlarını araştırmak üzere Alaska ' da sürdürülen çalışmanın kısa adıdır.

Projenin 'İklim kontrol ve yapay deprem silahı' denemeleri olduğu ileri sürülmektedir.
---------------------------------------------------------------------------------------
video vatan da yükleyen olursa iyi olur.

Ynt: Van depremiyle ilgili bir komplo teorisi daha

ben demiyorum ha.yorum yapmıyorum.kafam karışık ateş olayan yerden duman çıkmaz. su uyur düşman uyumaz.

iyi bir komplo teorisi. en iyi komplo teoriside ispatlanamayan komplo teorisidir.

böyle bi silah varsa neden iranın nükleer tesislerinin olduğu bölgede deprem meydana getirmiyorlar ki bu adamlar da bombalamaya çalışıyorlar

iranda da çok afetler oldu.ama iran onlar için sorun degil.güçlü bir türkiyenin osmanlı ruhu taşıması herşeyi altüst eder.