Vatana millete hayırlı uğurlu olsun

Ynt: Vatana millete hayırlı uğurlu olsun

Böyle daha iyi olmuş ama fiyatı da artar bunların şimdi :)

tümosan ve erkunt uygun fiyatıyla yine alımgücü düşük çiftçiye hitap eder merak etmeyin fiyat dolayısıyla fazla etkileyeceğini sanmıyorum ıh-*-s

nh bugune dek zaten bitek kaporta ve kabın degısıklıgınden baska ne yaptıkı.ufak ıstısnalar harıc.senelerdır aynı sanzıman duzen aynı.degıstır kaportayı al sana yenı traktor hayırlı olsun.avrupadakı sıstemı burada uygalısınlarda bızde alkıslayalım. alk-*s

serdar437065 link=topic=58738.msg632460#msg632460 date=1348252100' Alıntı:
tümosan ve erkunt uygun fiyatıyla yine alımgücü düşük çiftçiye hitap eder merak etmeyin fiyat dolayısıyla fazla etkileyeceğini sanmıyorum ıh-*-s
evet bu ihtimalde var çok fazla artmaz ise en çok terci edilen traktör olacağını umuyorum çünki resmen eski td ler tt ile aynı geliyordu bana bi tek levyesi bim-*s bence tt yede bi el atmalılar en azından levye koymalılar yada 56s e

nh bugune dek zaten bitek kaporta ve kabın degısıklıgınden baska ne yaptıkı.ufak ıstısnalar harıc.senelerdır aynı sanzıman duzen aynı.degıstır kaportayı al sana yenı traktor hayırlı olsun.avrupadakı sıstemı burada uygalısınlarda bızde alkıslayalım.
zaten avrupa traktörleri getiriyorlar özellik ve fiyat olarak pahalı her çiftciye göre traktör yapıyorlar isteyen istediğinden alır
112 bg 6020 elite 70 bin yeuro nun üzerinde fiyatı td110 100 bin lira civarı arasında ki fark yarı yarıya

55-46 link=topic=58738.msg632490#msg632490 date=1348259201' Alıntı:
evet bu ihtimalde var çok fazla artmaz ise en çok terci edilen traktör olacağını umuyorum çünki resmen eski td ler tt ile aynı geliyordu bana bi tek levyesi bim-*s bence tt yede bi el atmalılar en azından levye koymalılar yada 56s e
56s ve tt serisine ilgi nerden geliyor patoz için mi ? :)

Emin Ünal link=topic=58738.msg632520#msg632520 date=1348261524' Alıntı:
56s ve tt serisine ilgi nerden geliyor patoz için mi ? :)
hayır ama tt ile 56 nın birbirinden farkı olmalı bence şuan td ithal gibi bişey oldu dierlerinede bişeyler katılmalı

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt