VE BEKLENEN ZAAAAAMMMMM GELDİİİİ

Ynt: VE BEKLENEN ZAAAAAMMMMM GELDİİİİ

zamsız bir hayat düşünemiyorum

enerji bakanı ve tarım bakanı ekonomiden sorumlu 3 bakanı istifa ya çağıralım arkadaşlar trakklup olarak ses getir inşaalah

ete g te parmak... tecavuz kacınılmazsa zevk almaya bakacan diyolar ya bi anlık bize soylemıs gibi hissettim

akcaorenli link=topic=52780.msg545684#msg545684 date=1330012435' Alıntı:
ete g te parmak... tecavuz kacınılmazsa zevk almaya bakacan diyolar ya bi anlık bize soylemıs gibi hissettim

ZEVKİNİ CIKARABİLEN VARMI zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

Ve beklenen zam geldi

Daha bu ne ki bu bildigimiz zam daha ne zamlaaarrrrr gurecez yaziklar olsun . Ete zam yok bugdaya arpaya zam yok mazota zam ohh ne guzel memleket .

bu yıl ılk defa tarım kredı kooparatıınden toplu mazot almıstım bu yıl derken 10 ekım 2011 tarıhınde aldım benım aldıgımda mazot 3840 tl ıdı tarım kredıden 3850 tl aldım 2000 lıtre neyse mazotu eve getırdım daha onceden mazot alanlardan bırısıne dedımkı tarım kredı mazotu 10 kurus fazlaya satıyor daha bıde uste %5 faız alacak 25 kurusu bulur aradakı ark dedım oda bana sen kaanı yorma kullanmana bak sana o mazotun parasının odeme gunu gelene kadar petroldekı mazota 1 lıra zam gelır sen 75 kurus karlı olursun dedı bende yok yav olurmu oyle sey demiştim hatta daha dun bıle petrolden arabaya gaz alırken mazot fıyatına bakmıstımda 3810 lıra yazıyordu sanırım yarın 3880 olacakmıs ben sımdıden 40-50 kurus kardayım bakalım yaza kadar ne olur bu vatandasın hali ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN AMA DURUMLAR HİÇ İYİ DEGİL ÇÖPE DAYANARAK İŞİYORDUK AMA ARTIK İŞEYECEK BİŞEY BİLE KALMADI SANIRIM MİLLET AÇKEN BU ZAMLAR NİYE ANLAMIŞ DEĞİLİM BİR TÜRLÜ YOKSA YUNANİSTANA VERDIKLERİ GAZIN PARASINIDAMI BIZE ÖDETECEKLER NE DERSİNİZ ;D ;D

servetim link=topic=52780.msg545687#msg545687 date=1330012898' Alıntı:
ZEVKİNİ CIKARABİLEN VARMI zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
yapacak bsey yok :D 4-5 tl olunca hesap yapması kolay olacak :D hesap yonunden zevkını alabılırsın :D

bu baslangıc alısalım dıye 4 aydır gelmıyordu zam cıftcı kullanmaya baslamadan basladılar zamma gelecek ayda koyarlar koy babam koy koydukca koy :)

yakında leylandlar felan protesto kurbanı olcaklar ama yakmak için bile benzine ihtiyac var )))

atom karınca link=topic=52780.msg545925#msg545925 date=1330028013' Alıntı:
bu duruma getiren ve getirtirenlerin ALLAH belasını versin.
Bızı bu hale getıren ampulemuhur basanlar onlarında buyuk bolumu CIftcı arkadaslar....

erdal600 link=topic=52780.msg545935#msg545935 date=1330028947' Alıntı:
Bızı bu hale getıren ampulemuhur basanlar onlarında buyuk bolumu CIftcı arkadaslar....
onlar mazota para veriyormu onu sormak lazım ama :D

erdal600 link=topic=52780.msg545935#msg545935 date=1330028947' Alıntı:
evet katılıyorum... ama o arkadaşlar için pek sorun yok sanırım.

lanet olsun zammı az yapmışlar mazotun lt 5 tl olsun da hesaplaması rahat olur arkadaşlar eğer en kısa zamanda bu gibi şeylere önlem veya bir çare bulunamazsa bu çiftçi sesini yetkili mertebelere ulaştıramaz isek bizim derdimizi ve sorunlarımızı kimse duymaz ve kale almaz türkiyede çiftçilik diye bişey kalmayacak benden söylemesi az kaldı şimdi daha kötü patlayacam kız-*sw duva*-*0