ErmanHoca link=topic=85469.msg1030226#msg1030226 date=1446016476' Alıntı:Hayırlı olsun İbrahim...
Bende ilerleyen yıllarda düşünüyorum...
Yer var , silaj var , saman var ,küspe var , yonca var...
Para yok![]()
Gassal link=topic=85469.msg1030244#msg1030244 date=1446028591' Alıntı:hayırlı olsun. bitmiş halini merakla bekliyoruz.
kirkik link=topic=85469.msg1030230#msg1030230 date=1446017863' Alıntı:saolun.
hayırlı olsun ellah cc. utandırmasın
Hayırlı olsun İbrahim...
Para yok![]()
Hayırlı olsun İbrahim...
Para yok![]()
Teşekkürler arkadaşlar bittiginde fotolarla birlikte maliyetleride paylaşacağım. Daha iyisi sizlerin olsun
Bu sistemde yem yolunun bir tarafi kullanilmisArkadaş Çiftliği bitirince boğalara bakcam diye uğramadı buralara bidaha ayrıntılı fotolar yaptığı bu sistemin eksi artı yönlerini paylaşsa iyi olurdu. benim bu sistem kafama yatmadı hayvanların baş başa olduğu yem yolu ortada olduğu bi sistem düşünüyorum. Ama hangi sistem daha faydalıdır uygulayan arkadaşların yorumu olsa iyi olurdu
Ruhsat için hangi işlemler yaptırdımız?
Maşallah hayırlı olsun ,İbrahim bey.
İcine toplama mal alcaksanız dogu anadolu hayvan pazarlarına gidin orda daha hesaplı bulursunuz bence.
Benim faceden takip ettigim biri var cok güzel hayvanlar var elinde adam fiyat dahi yazıyor ortalama şu kiloda fiyat şu diye.
Hayırlısı olsun. Bu yazdıgım kişide her cins hayvan alım satımı yapıyor .saolasın tesekkurler toplama düşünmüyoruz cins alacağız. ama piyasa gevşiyor.