Çizelin ucundan 20 cm yukarıya iki yanına bıçak kaynatıyorlar kuru yerde hiç boz bırakmıyor ama motoru biraz tutuyor.kolay gelsin.
4-5 yıldır çizel kullanıyorum.
pulluk kullanımı yüzde 20-30 gibi.
çok sert yerlerin sürümü haricinde gerek kalmıyor.
7 li sordum bi arkadaş için 5 lira merdanesizÇizelin fiyatını sordum ama söylemediniz tahminim 8-10 bin civarında vardır ama merak ediyorum bu kadar para verip neden yüzeysel işliyorsunuz.Çizel çekmenin hakkı verilecekse en az 45- 50 cm batmalı birkere bence.
Yaylımıydı abi markası neydi7 li sordum bi arkadaş için 5 lira merdanesiz
Yaysız buralarda taş olmadığı için bunlar kullanılıyor.Yaylımıydı abi markası neydi
Seri 1 ile normal surum. Takviye 4 ile şasenin ustunden toprak attiriyor. Onu cekerim. Ister pulluk yerine kullan ister patlatma. yana dogru acilan bicaklar pulluk gibi is goruyorKolay gelsin.Yalnız şöyle bi şaseye kadar atta görelim bi erkuntu.çizel alıp 15 20 cmden iş göreceksen okadar para vermeye gerek yok
Yulaf ekecegimiz yerlerini hazirliyoruz o yuzden. Bu sekilde zaten 30 cm batiyor. Hepsini batirsan 45 cm. Kisa bacak zaten hocamÇizelin fiyatını sordum ama söylemediniz tahminim 8-10 bin civarında vardır ama merak ediyorum bu kadar para verip neden yüzeysel işliyorsunuz.Çizel çekmenin hakkı verilecekse en az 45- 50 cm batmalı birkere bence.
Alanla satan arasinds fiyati.Çizelin fiyatını sordum ama söylemediniz tahminim 8-10 bin civarında vardır ama merak ediyorum bu kadar para verip neden yüzeysel işliyorsunuz.Çizel çekmenin hakkı verilecekse en az 45- 50 cm batmalı birkere bence.
Vay arkadaş ülke ne duruma geldiAlanla satan arasinds fiyati.
Cemal bazen banada satıcı aman bu fiyata aldım deme diye o.puluk yapıyor, hehe diyorum aldığım fiyatı göğsümü gere gere söylüyorum, kaçakçılık malı değilya demir la bu.Vay arkadaş ülke ne duruma geldi
Geçen biri traktor alıyor fiyatı özel biri pulluk alıyor özel biri başka bişe alıyor özel kimse sorulan soruyu cevaplayamaycaksa paylaşmasın ozaman
Fiyatı 10 bin dese ne olacak ki abi yada 8 bin deseCemal bazen banada satıcı aman bu fiyata aldım deme diye o.puluk yapıyor, hehe diyorum aldığım fiyatı göğsümü gere gere söylüyorum, kaçakçılık malı değilya demir la bu.
Zaten hep uygun alınır satıcı kârım yok diye ağlar alıcıda buna inanmak ister bu işler böyledir, alana hayırlı olsun şahsına bişey demiyorum zaten genel olarak söylüyorum .Fiyatı 10 bin dese ne olacak ki abi yada 8 bin deseadam uygun almıştır belki ondan söylemek istemiyordur, hayırlı olsun diyelim sahibine
Sana katılıyorum.Işıkcan tarımı tanırım bu arkadaştanda uyguna alınadabilir.Vay arkadaş ülke ne duruma geldi
Geçen biri traktor alıyor fiyatı özel biri pulluk alıyor özel biri başka bişe alıyor özel kimse sorulan soruyu cevaplayamaycaksa paylaşmasın ozaman
yarın ben veya forumdan başkası aynı üründen alacak olursa arkadaşın aldığı fiyatdan yukarı fiyat vermez cepden aynı ürün için daha fazla para çıkmamış olacak anladın mı şimdi ne olacak ? Söyleyip söylememek sahibinin elinde tabi.Fiyatı 10 bin dese ne olacak ki abi yada 8 bin deseadam uygun almıştır belki ondan söylemek istemiyordur, hayırlı olsun diyelim sahibine
Bizim bölgemizde de pulluk sürüm seviyesinde pek yok ama çizel derin işlediği için çıkıyormuş kullananlar alırsan yaylı al dediler ama onların fiyatıda hayli pahalı nasip bakalım.Yaysız buralarda taş olmadığı için bunlar kullanılıyor.Ekli dosyayı görüntüle 43383