Yayli cizel surumu

Çizelin fiyatını sordum ama söylemediniz tahminim 8-10 bin civarında vardır ama merak ediyorum bu kadar para verip neden yüzeysel işliyorsunuz.Çizel çekmenin hakkı verilecekse en az 45- 50 cm batmalı birkere bence.

Yaylımıydı abi markası neydi
Yaysız buralarda taş olmadığı için bunlar kullanılıyor.
IMG-20191213-WA0007.jpg

Vay arkadaş ülke ne duruma geldi
Geçen biri traktor alıyor fiyatı özel biri pulluk alıyor özel biri başka bişe alıyor özel kimse sorulan soruyu cevaplayamaycaksa paylaşmasın ozaman
Cemal bazen banada satıcı aman bu fiyata aldım deme diye o.puluk yapıyor, hehe diyorum aldığım fiyatı göğsümü gere gere söylüyorum, kaçakçılık malı değilya demir la bu.

Fiyatı 10 bin dese ne olacak ki abi yada 8 bin dese :) adam uygun almıştır belki ondan söylemek istemiyordur, hayırlı olsun diyelim sahibine
yarın ben veya forumdan başkası aynı üründen alacak olursa arkadaşın aldığı fiyatdan yukarı fiyat vermez cepden aynı ürün için daha fazla para çıkmamış olacak anladın mı şimdi ne olacak ? Söyleyip söylememek sahibinin elinde tabi.