yaz aylarında harereti kıpırdamaz dediginiz traktörler hangileri

Ynt: yaz aylarında harereti kıpırdamaz dediginiz traktörler hangileri

bizde 55-46 var yazları sabah çalışır akşama kadr stop ettrilmez aralıksız 8 saat patoz çevirdiğini bilirim ama hararet yarıyı geçmez

sinan1 link=topic=38330.msg449207#msg449207 date=1317377102' Alıntı:
komşu köyden biriyle ofis sırasında denk geldik adamın tümosan 74.80 traktörü wardı 98 model yazın saat 12 1 gibi saman yaptıgını hararet çubugunun kıpırdamadıgını söyledi
ewet 74 80 de yapmıyor anormal bişey yoksa, yazın çiftlikte yem karma makinesi takılı iken gördüm manifot ve aksozdan çikan duman kızarmış vaziyette çalışıyordu ama motorda zerre hararet olmuyordu.

steyr ' lerin sıcağa dayanıklı olduğunu duynuştum 285 1 kez hararet yaptı tarlada radyatör kapağı fırladıda rahatladı motor :D şaka bi yana nasıl ısındıysa blokda iz kaldı. t5050 hiç hararet yapmadı gerçi zorlayamadıkda motoru ama jx80 apayrı bişey tarlaya gittim kalan 10 dönüm yeri sürdüm eve döndüm hala ısınmamıştı motor, td80 pazarlığımız vardı türktraktör fabrikasına gittik ordaki mühendis arap ülkelerine td80 gönderdiklerini hararet konusunda çok iddialı olduklarını söylemişti

55 56s bizmki yazın patos çalştryo gnde bazen 10 saat çalışıyo harerte tık yok

70-56 devamlı yeşilin başında. 480 yazın öğlen pullukta kırmızıya yaklaşıyordu. onuda radyotörü büyüterek çözdük

nailyetek link=topic=38330.msg327595#msg327595 date=1295712047' Alıntı:
İstersen kuyruk milinede bi kompresör bağla ve ordan da bi hortum çek motora, iyice bir rahatlasın..:D
;D zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s güçç*-*

nailyetek link=topic=38330.msg327595#msg327595 date=1295712047' Alıntı:
İstersen kuyruk milinede bi kompresör bağla ve ordan da bi hortum çek motora, iyice bir rahatlasın..:D

;D ;D ;D ;D slk-*-s slk-*-s

fiat ların hiç birinde hararet görmedim.. bunun yanında kullandıgım erkunt servet ve kubota marka traktörlerdede kesinlikle hararet kalkmadı hiç..